Quantcast
Till salu inom: ”

väderöjulle julle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Väderöjullen är en långkölad julle med aluminiummast. Hon har en sittbrunn som sträcker sig fram till masten. Plats för ca. 2 vuxna och 3 barn. För om masten finns ett litet fördäck. Perfekt båt att lära sig segla i och är en utmärkt dagseglare som är både självrätande och osänkbar. Årsmodell: 1979 Längd: 4.75 m Bredd: 1.75 m Finns att hämta i Saltholmens båthamn. Pris: 13 000 kr (inklusive kapell till bom) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Plastskrov med teakdäck i bra skick, mycket låg bränsleförbrukning, perfekt för trolling mm, motorn har få gångtimmar och är i nyskick, hamnkapell på aluminiumbågar.
Fin VäderöJulle säljes. Jullen är i fint bruksskick. 1 segelställ 1 4HK Yamaha 2 takt. Båtplats i Fiskebäck finns säsongen ut. Pris 14000sek eller högstbjudande.
Hej, jag och mina bröder fick denna jullen av våran farfar och har nu fixat lite med den för att sälja så att vi kan ta pengarna till våra körkort. Det är en Väderöjulle men mer vet vi inte, ca 5 m. Allt finns, trä bom och mast, åror, ankare, rep och segel. Kärra ingår.

... eller prova att söka på bohus julle