Quantcast
Till salu inom: ”

rånäs julle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Rånäs julle segelbåt 15 fot/5m säljes. Skrovet är i plast med trädetaljer inne i båten. Bänkar, lådor och fören är i trä. (Teak bla.) Dock behöver trädetaljerna en del kärlek och färg för att bli perfekta. Mast, bom, Storsegel, fock, skot och bomkapell finns till båten. Rodret är löstagbart. Skrovet är marinblått och rött under vattenytan. Båten är använd i insjö. Om motor önskas finns en 6hk johnson med lång rigg, som passar fint till båten, till separat försäljning. Båten är ritad och byggd av Olle Hallberg, Henån. Bilder på båtmodellen finns i andra annonser här på blocket. Priset kan diskuteras vid behov.
Unik julle tillverkad 2002 av Mats Snickare varv på Tjörn. Skrov i GRP med däck och inredning i ädelträ med utsökt finish. Volvo Penta MD 2020, 18 hk, sötvattenkylning. Kapellet som är heltäckande, är tvättat, impregnerat och renoverat med nya sömmar och plexiglas under 2013. Dynor (blå) för smtl sittplatser. Två länspumpar (el + manuell). Rostfri bränsletank. Båtvagn typ Fogelsta BUV 1252. Motorn är varvsservad och båten har vinterförvarats i uppvärmd inomhus hall. En härlig och fin båt för utflykter, bad eller fiske i traditionell design med trygga sjöegenskaper. Bränsleförbrukningen är försumbar.
Rånäsjulle i plast Yanmar 2-cyl diesel , startar direkt! Båten är i behov av renovering. Pris 25000:- eller högstbjudande Ring för mer info!
Rånäs julle. Cirka 4.80 meter. Plast skrov. Yanmar diesel motor om ca 8 hkr Motor servad på varv varje säsong Vissa trädetaljer behöver omvårdnad Kontakt gärna per telefon
Rånäs julle i gott bruksskick Kapell ngt slitet Albin O 11 okänd årsmodell Ring för övrig info