Quantcast
Till salu inom: ”

världens största nalle säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej, Vi heter Hugo och Nalle och är ca 1 jordsnurr. Våran mamma är bonkatt och pappa världens största norska skogskatt. Nu ligger det till som så att husse och matte jobbar för mycket och vi tycker det blir för tråkigt hos dom. Vi söker nu därför nån ny snäll människa som kan ge oss.. Framför allt mat. Och kramar. Vi skulle vilja ha möjligheten att springa ute och leka. Vi är för övrigt väldigt keliga och kramgoa katter. Nalle gillar att sova på Människornas mage när de tittar på TV och jag gillar att åka runt på människornas rygg tex när dom diskar. Om du vill bli vår nya människa lovar vi att ge massor av kärlek! Hejdå så länge!
Natur och kultur 1999. Inbunden, 126 sidor, 21,5x15cm. 290 gram. Mycket gott/nära nyskick. Nu ska du få höra om när Lillebror Varje kväll vid läggdags berättar Lillebror om sin dag för Nalle. Om hur han nästan lärt sig simma eller hur han försökt springa uppför ett träd. De vardagsnära berättelserna i korta kapitel har en lugn och varm ton som gör dem särskilt lämpade för den viktiga stunden vid läggdags. Här finns en fingertoppskänsla för allt det fantastiska och spännande i barnets värld, där en till synes liten händelse kan visa sig vara det största äventyret. Somna tryggt tillsammans med Lillebror och Nalle. Illustrationer av Olof Landström
köpt i london på världens största varuhus..söt liten nalle fast för dyr för att leka med..mycket fint skick inga fel eller defekter..väldigt exclusiv pryl helst för samlare.. jag vill gärna ha 500 kr för den , och den är värld mycket mer..
Djur och rökfri supernalle, finare och större finns ej, c:a 2 meter hög. Se bild Gosedjur, mjukisdjur, leksak eller julklapp.