Till salu inom

"ragdoll chinchilla perser underbara säljes"

Stockholm
Igår

Canyon racer

5 000 kr
Citiboard
Igår

Kinaskåp med certifikat

2 000 kr
Blocket.se
Tyresö
Idag

Underbart söt kattunge

5 000 kr
Blocket.se
Igår

Fällbar fåtölj

2 500 kr
Blocket.se
Herrljunga
Igår

Renrasig ragdoll med stamtavla

13 500 kr
Blocket.se
Skinnskatteberg
Igår

Mops/Fransk bulldog

14 000 kr
Blocket.se
Finspång
Igår

Chihuahua/ Pomeranian bland...

17 000 kr
Blocket.se
Boxholm
Igår

Renault trafic Skåpbil 2.0...

65 000 kr
Blocket.se
Eskilstuna
1 månader

Vackra Kattungar Ragdoll/Ch...

7 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Kristianstad

Underbara Ragdoll - Chinchilla kattungar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Nu är det bara lilla söta underbara Inez kvar! Hon föddes den 14/6 . Hennea mamma är en jättehärlig Ragdoll & pappa är en vacker Chinchilla Perser. När dom flyttar är dom 12 veckor, rumsrena, avmaskade ett par gånger, uppväxta på Royal Canin kvalitetsfoder + smakat blötfoder m.m., veterinärbesiktigade och fått sin första spruta, barn, katt & hundvana, uppväxta med massor av kärlek & garanterat supersöta!! INEZ är en underbar liten tjej, mysig och älskar att ligga i soffan så nära som det går, när hon är vaken är det full fart med bus & lek med syskonen! Underbart temperament, lika busig som söt! Man kan tinga en kattunge för 1500 kr, betalas INTE tillbaka om man senare ångrar sig.... Om ni är intresserade får ni gärna skriva ett mail till mig och berätta om er själva, hur/var ni bor, familj m.m. Glöm ej telefonnummer så jag kan höra av mig! Ni är hjärtligt välkomna att hälsa på oss! Ingen avbetalning eller prutning...
3 800 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholm

Ragdoll/Chinchilla Perser - UNDERBARA

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Med stor sorg i hjärtat måste mina älsklingar Harald och Herman säljas pga min sambo är allergisk. Harald och Herman är bröder, är 1 år gamla och av blandningen Ragdoll och Chinchilla Perser. OTROLIGT VACKRA katter! Har massa fler bilder att maila vid intresse. Säljes tillsammans. Dom är otroligt lugna, dom är inga aktiva katter. Riktiga latmaskar ;-) Älskar att kela och gosa! Kommer när du ropar, följer efter dig - dom är som två små hundar. Hermans färg är kallad svartsilvershaded, och Haralds färg är kallad cremesilver. OBS! Säljes endast tillsammans! Säljes endast som innekatter! Tillbehör ingår. (Klösträd, skålar, leksaker, selar och koppel m.m) RING, MAILA EJ.
2 000 kr
Blocket.se

Ulliga kattungar leveransklara

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Vi är 2 underbara kattungar som söker nytt hem en tjej och en kille. Vi är nu 13 veckor. Vi var bara 2 i kullen så vi har fått mycket uppmärksamhet och kärlek. Keliga är vi oclså. Vi föddes den 31/5. Mamma är en blandning av Ragdoll och Chinchilla perser pappa Perser och Maincoon båda föräldrarna finns i hemmet. Vi är uppväxta inomhus och går givetvis på låda. Vid leverans är vi vaccinerade. Bild 1 är vi tillsammans och bild 2 o 3 är det Bellis (honan) bils 4 o 5 är det Blixten (hanen).
3 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kristianstad

Underbara Ragdoll - Chinchilla Perser bebisar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
5 st underbara bebisar föddes den 14/6, dom är nu 3 ½ vecka gamla och supersöta & charmiga! Det finns 4 st flickor & 1 st pojke. När dom flyttar är dom 12 veckor, fått sin första spruta, blivit besiktigade, är avmaskade 2 gånger, uppväxta på Royal Canin torrfoder + provat blötfoder och en del annat, barn, hund & kattvana, uppväxta med MASSOR av kärlek & garanterat söta! Mamma är en Ragdoll & Pappa är en Chinchilla Perser. Dom föds väldigt mörka, men blir ljusare & ljusare, bilder finns vid förfrågan. Dom har ljusnat väldigt mycket redan... Det går bra att tinga en kattunge för 1500kr, vilken INTE betalas tillbaka om man senare ångrar sig... Prutning & avbetalning undanbedes vänligt men bestämt! Cerise bakgrund : Isa & Izzie Turkos bakgrund: Iris & Ior Rosa bakgrund: Inez Skriv och berätta om er själva, om ni har barn eller andra husdjur. Första kontakten via mail, glöm ej telefon nummer så jag kan kontakta er!! Välkomna att maila!
3 900 kr
Blocket.se
Katt  ·  Kristianstad

Superfina Ragdoll - Chinchilla Perser bebisar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Nu har vi fått smått! 6 underbara kattungar föddes den 10 februari. Det blev 2 flickor & 4 pojkar. Sätter ut annonsen tidigt så ni kan följa just er bebis med besök & bilder. Mamma är en jättehärlig Ragdoll & pappa en underbar Chinchill Perser, båda finns i hemmet. Kattungarna är uppväxta med barn, hund & andra katter. Är väldigt mycket hanterade ända från födslen. När dom flyttar är dom minst 12 veckor gamla, uppväxta på kvalitetsfoder Royal Canin, varit hos veterinären och blivit undersökta + fått första sprutan, uppväxta på massor av kärlek & garanterat supersöta :) Ni är välkomna att maila mig och berätta om er själva, t.ex var ni bor, andra husdjur, barn m.m. Sen kontaktar jag er.. när kattungarna är ca 4 veckor är ni välkomna att hälsa på! Dom föds mörka och blir bara ljusare o ljusare, därför sätter jag in bilder på tidigare kull så ni ser... jag kan inte veta just nu hur pass ljusa dessa blir, eller hur deras päls kommer att bli... sista bilden är nuvarande kull, ca 3 veckor. Har även en kull som föddes den 24 februari. 3 pojkar & 2 flickor. Man kan tinga en kattunge för 1500kr, vilken INTE betalas tillbaka om man senare ångrar sig. Prutare & avbetalning är INTE aktuellt... VÄLKOMNA ATT MAILA :)
3 800 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj