Quantcast
Till salu inom: ”

värmländsk tunnelfälla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Grawe's Snow Cat (Cat #2) Lockmedel är ett av marknadens allra bästa blandningar för att locka lo. Doften triggar deras nyfikenhet och får dem att lämna sin planerade rutt och gå till källan som sedan undersöks noga. Passar bra för användning direkt i fälla eller som lockmedel för att fotografera dem med hjälp av åtelkamera etc. Snow Cat är ett mycket populärt lockmedel hos trappers i Nevada, Utha, wyoming etc. Applicera i liten mängd. Lockmedlet används för lo i värmländsk tunnelfälla, trampfällor, slagfällor typ coni bear 330 etc. I Sverige är endast tunnefälla lagligt efter särskilt gällande skyddsjakt. Besök oss, vi har Nordens största utbud av lockmedel och beten.
Robust rävfälla som är byggd enligt Naturvårdsverkets föreskrifter och gällande konstruktionskrav, den är betesgillrad och extremt lättgillrad om man är själv vid fällan. Luckorna låses med en ribba som faller ned när fällan utlöser vilket är väldigt viktigt om man fångar grävling som annars lätt kan smita ut. Fällan är gjord med 28x95 hyvlat virke. Tornet är 2,40 meter högt och byggt med 28x120 impregnerad trall och 45x70 som ben, sittplattan kan flyttas, tornet är mycket stabilt och man kan utan problem sitta 2 personer i det t,ex vid uppsiktsjakt. Pris fälla 3500 kr Pris torn 1500 kr Jag bygger och tillverkar fällor, torn, foderhäckar, flåbänkar och mycket mer, allt efter dina önskemål! Bara att höra av sig om man vill ha något av ovanstående eller liknande konstruktioner.
Välbyggd fälla, typ modifierad Grimsöfälla eller Värmländsk tunnelfälla. Med trampgiller,avfångningslucka och botten av tryckimpregnerade brädor och reglar. (stor =fångstlig)Fälldel exl. giller och tak Ca 90cm bred X 110 cm högX 4m lång . hel och fin som den var ny! Har fångat både Lo,räv och mård. Fler bilder kan mailas vid intresse. Går att dela i sektioner för flytt, hopskruvad med vagnsbult
Värmländsk tunnelfälla godkänd för fångst av räv. Tillverkad i tryckimpregnerat virke. Mått: Längd 360cm, ingång 72x72cm Kan även fås i andra storlekar. Vi har även andra fällor till kråka, mink, mård, grävling, skata, katt m.m. Samt foder till hund, vilt, häst, får, ko och katt. Se www.valakursgard.se för mer information.