Till salu inom

"värmländsk tunnelfälla säljes"

Piteå
4 år

Svenska Gästabud från allat...

90 kr
ABC-Annons.se
Butik Östergötlands län
11 år

Smala Sussie

Hyrahyra.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Jakt och Fiske  ·  Lycksele

Lockmedel LO, Grawe's Snow Cat (Cat #2)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Grawe's Snow Cat (Cat #2) Lockmedel är ett av marknadens allra bästa blandningar för att locka lo. Doften triggar deras nyfikenhet och får dem att lämna sin planerade rutt och gå till källan som sedan undersöks noga. Passar bra för användning direkt i fälla eller som lockmedel för att fotografera dem med hjälp av åtelkamera etc. Snow Cat är ett mycket populärt lockmedel hos trappers i Nevada, Utha, wyoming etc. Applicera i liten mängd. Lockmedlet används för lo i värmländsk tunnelfälla, trampfällor, slagfällor typ coni bear 330 etc. I Sverige är endast tunnefälla lagligt efter särskilt gällande skyddsjakt. Besök oss, vi har Nordens största utbud av lockmedel och beten.
0 kr
Blocket.se

Värmländsk tunnelfälla och jakttorn

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Robust rävfälla som är byggd enligt Naturvårdsverkets föreskrifter och gällande konstruktionskrav, den är betesgillrad och extremt lättgillrad om man är själv vid fällan. Luckorna låses med en ribba som faller ned när fällan utlöser vilket är väldigt viktigt om man fångar grävling som annars lätt kan smita ut. Fällan är gjord med 28x95 hyvlat virke. Tornet är 2,40 meter högt och byggt med 28x120 impregnerad trall och 45x70 som ben, sittplattan kan flyttas, tornet är mycket stabilt och man kan utan problem sitta 2 personer i det t,ex vid uppsiktsjakt. Pris fälla 3500 kr Pris torn 1500 kr Jag bygger och tillverkar fällor, torn, foderhäckar, flåbänkar och mycket mer, allt efter dina önskemål! Bara att höra av sig om man vill ha något av ovanstående eller liknande konstruktioner.
1 500 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Gävleborgs län

Rävfälla

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Välbyggd fälla, typ modifierad Grimsöfälla eller Värmländsk tunnelfälla. Med trampgiller,avfångningslucka och botten av tryckimpregnerade brädor och reglar. (stor =fångstlig)Fälldel exl. giller och tak Ca 90cm bred X 110 cm högX 4m lång . hel och fin som den var ny! Har fångat både Lo,räv och mård. Fler bilder kan mailas vid intresse. Går att dela i sektioner för flytt, hopskruvad med vagnsbult
4 500 kr
Blocket.se
Jakt och Fiske  ·  Älvsborg

Värmländsk Tunnelfälla

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Värmländsk tunnelfälla godkänd för fångst av räv. Tillverkad i tryckimpregnerat virke. Mått: Längd 360cm, ingång 72x72cm Kan även fås i andra storlekar. Vi har även andra fällor till kråka, mink, mård, grävling, skata, katt m.m. Samt foder till hund, vilt, häst, får, ko och katt. Se www.valakursgard.se för mer information.
3 200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj