Quantcast
Till salu inom: ”

västtrafik provåkarkort säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag var lyckligt lottad att få chansen att prova på att åka gratis i 14 dagar med Västtrafik då jag fick hemskickat detta kort som jag tyvärr inte kommer att kunna använda. Jag börjar såpass tidigt på morgonen så jag kan tyvärr inte använda mitt kort då det inte går några bussar vid den tiden. Det som måste göras är att DU måste göra din första resa senast den 31 Januari 2013. DU kan få det för 400(värde 750kr enligt Västtrafiks hemsida)Bor i Öjersjö,hämtas här eller så kan det skickas mot förbetalning in på mitt bankkonto.
Västtrafiks tvåveckors provåkarkort gällande i hela Västra Götaland med tåg, buss, båt och spårvagn. Gäller även för resor med Tågab, NSB och vissa tåg som körs av SJ (ej snabbtåg, SJ:s Intercitytåg med tågnummer 100- 109 och SJ:s nattåg). Du kan även åka på vissa av Swebus Expresslinjer. Man måste göra den första resan innan 31/1-2013. Kan skickas.
Gäller för Västtrafiks tåg, bussar, båtar och spårvagnar i hela Västra Götaland. Du kan också resa med tåg som körs av Tågab, NSB och vissa tåg som körs av SJ ( inte SJ:s snabbtåg, SJ:s Intercitytåg med tågnummer 100-109 och SJ:s nattåg). Du kan även åka med vissa av Swebus Expresslinjer. Kortet gäller i 14 dagar och första resan måste göras innan 31/1 2013.
Värde 750kr enligt Västtrafiks hemsida. Västtrafik provåkarkort (vuxen) som gäller Regionen runt inom hela västra Götaland (bussar, spårvagnar, båtar och vissa tåg och även vissa Swebuss Expresslinjer). Måste aktiveras senast 31/1 2013. Gäller i 14 dagar efter aktivering. Kan skickas mot förbetalning. Swish okej.
Provåkarkort inom västtrafik säljes aktiveras senast 31 jan.