Quantcast
Till salu inom: ”

vävböcker säljes

Tidigare annonser till salu

Har två stycken vävstolar som behöver komma till ett nytt hem omgående! I den större kan man väva mattor upp t o m 1 meter breda. Totalbredd på hela vävstolen är 153 cm. Sittbänk ingår. Pris 100 kr. Den mindre är för vävar upp till 50 cm, totalbredd på vävstolen är 75 cm. Pris 50 kr. Låda med mattrasor, tråd, vävböcker och andra tillbehör kan fås på köpet. Den större vävstolen måste plockas ner lite för att kunna tas från sin plats. Finns i Valbo nära Köpis. Hämtning måste ske snarast, senast onsdag 17 juli.
Nina v. Engeström: Praktisk vävbok tillägnad den Idoga Svenska Kvinnan, som nyMary Block: Den stora vävboken, vattenskadadJohanna Brunsson: Pionjär inom svensk vävkonst, som nyBöckerna säljes enbart tillsammans.
KARTONNAGE. L T:s förlag. Tryckår 1973. 609 gram. Två hörn på pärmen är tjockare. Övrigt bra/mycket bra skick. Baksidestext: Intresset för vävning bara ökar och ökar. Varför? Den främsta anledningen till det är väl den avstressade tillfredsställelse man känner när man med egna händer kan skapa vackra textilier. Åtskilliga tusen har redan lärt sig väva med hjälp av Vävning som är en av våra mest populära vävböcker. Den föreligger nu återigen i helt omarbetad upplaga. Boken är därmed tryckt i 85000 ex. Vävning är klart pedagogiskt upplagd med utförliga anvisningar i redig text och åskådliga illustrationer. Boken lämpar sig utomordentligt väl för privat studium, för korrespondensundervisning och studiecirklar samt som lärobok vid skolor och vävkurser. Vävning är den rätta boken för den som snabbt vill ha gedigna kunskaper i vävteknik och materialkännedom. Författarna har mångårig erfarenhet som pedagoger och rådgivare inom de textila ämnesområdena. Märta Brodén är hemslöjdskonsulent i Gävleborgs län och Signild Wiklund är lärare på textila linjen vid Seminariet för huslig utbildning i Stockholm. Boken är rikt illustrerad: 100-talet teckningar och svartvita fotografier samt 16 helsidor i färg.
Vi säljer våran vävstol. Glimåkra standard 110cm bredd pall medföljer och en massa tillbehör, flera vävböcker finns också med. Den är nedmonterad och knappt använd. Finns att hämtas i Rydboholm Borås Kontakta Inger 0706569661 eller maila hellman.inger@gmail.com