Quantcast
Till salu inom: ”

växelhus mercury säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mercury 90 raksexa säljes. Motorn har fungerande powertrim och ser hygglig ut men sitter fast. Finns även två extra cylinderblock, två fina vevaxlar, 10 fina kolvar samt extra fördelare, kåpor, växelhus, förgasare, eldelar m.m. Alltså inga problem att få ihop en fungerande maskin för den som vill. Säljes hela paketet till högstbjudande alt del för del. Pris från 500 kr på lösa delar. Ring 019-500 00 50 eller maila till info@mobilmarin.se för mer info. Öppet: Måndag-Fredag 8.00-17.00
Fungerande motor men skuret växelhus perfekt om du har en skuren motor bara att plocka över delar. Några delar saknas dock som en tändhatt och en nippel till bränsleslangen på övre förgasare. Säljes som reservdelsmotor. växelhuset finns nog inte kvar men hittar vi det följer det med. Kåpan skall finnas måste bara leta lite till och det är manuell gastilt på den. Det är tänddelar för flera tusen på denna motor så inga skambud tack.
Motorn har inte brukats sista 6åren. Därför servades den i sept 2012 Utterströms i Skeå. Det har bytts motorolja samt oljefilter. Provtryckning av växelhus samt byte av olja. Förgasare har ultraljudtvättats samt bytt bränslefilter. Nya tändstift samt zinkanoder. Motor har provkörts samt och finjusterats i samband med service. Kvitto finns på ovanstående. Motorn är i bra skick samt lite körd. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3st propellrar säljes 1) winracecleaver 26tum, preppad av en mästare inom offshoresporten! Välmeriterad i V-150klassen Pris:6000kr 2) MercuryCleaver 28tum, en av dom snabbaste propparna i V150! Preppad och är i toppskick! Pris: 6500kr 3) Mercury Fury 27 tum, preppad, grym acceleration! Pris: 4500kr Finns att hämta i Nynäshamn eller på Kungsholmen! En Johnson Fast Strike 150hk finns till försäljning också! Går som en klocka, årsmodell 93/94, genomgången! Pris: 25000kr eller byte mot växelhus passande Mercury PRO Xs 150 Med vänlig hälsning, BåtaccentenRacing
Mercury 7,5 hästars till salu Riktigt fin pärla som endast har 1 ägare sedan ny!. Går som den ska och har ny bytt växelhus olja.. inga konstigheter bara haka på och köra! Kort rigg, fram samt back och neutral växel Saker som ingår: Orginal handbok Orginal elkabel för ikoppling av tex landtärnor eller liknande Orginal trycktank med ny slang pris: 4500:- Ring vid intresse!