Quantcast
Till salu inom: ”

växellåda saab v4 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Saab 93

Säffle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Saab 95 -78 Sliten växellåda men fullt körbar. Besiktad till 2013 06 30 Fin för sin ålder, såklart finns ytrost och något enstaka hål i golvet. Nytt avgassystem sommar 2011 Bilen går kanonbra i motor, startar alltid, inredningen är lite solblekt, dörrklädslar demonterade pga masoniten är fuktskadad, men dom finns kvar och följer med, står på allround däck, finns även en uppsättning gamla vinterdäck som följer med. Ring för info.
Har 2 stycken växellådor till Saab 96 V4 som bara ligger i vägen. En komplett fungerande som gått cirka 26 tusen mil av årsmodell 1975 och en reservdelslåda av något nyare årgång. Dom har dock legat ute ett tag så en översyn skulle inte skada. Har inte plats för grejer som inte används, får jag dom inte sålda så åker dom på tippen. Ge mig ett vettigt bud eller något kul i byte. Ring eller maila om du är intresserad.
Säljer min fina Saab som är i det närmaste helt rostfri. Blev omlackad för ca 10 år sedan. Och har stått sedan dess i garage. Startar lätt och går bra. Har kört mellan Enånger och Övik nu i vinter och vår utan problem. Nyligen bytt: - alla oljor i bilen - luftfilter - tennstift - oljefilter - torkarblad - nytt batteri Minus är: - ett vinande ljud när man kör fort, troligtvis ett utgående lager från växellådan. Besiktad till oktober 2013. Prisidé: 18.000kr. Ring Agneta: 0702327750
Trevlig Saab v4 i bruksskick. Hel och ren undertill. Finns rostbubblor på karossen, men inga rosthål. Motorn är ombyggd för att gå på blyfri bensin och går bra. Tvåports weber sitter på. Alla packningar i motorn byttes 2011. Växellådan växlar smidigt och frihjulet fungerar utmärkt. Inredningen är sliten, men överdragsklädsel finns. Fler bilder skickas mot förfrågan. Säljes pga ny klassiker och för litet garage
Nu ska jag sälja bilen som jag har byt växellåda på samt beg förgasare. nog bara o besikta nu efter allt fix både jag o föra ägaren har gått med polermedel o kollat om man kan få glansen tillbaka och de går . ska sitta sökar ljus på den men är borta. de är en gammal bil och den har sina småskavanker Sommar däck . inget batteri medföljer Högstbjudande. Inga skambud tack . INGA BYTEN Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.