Quantcast
Till salu inom: ”

våningssäng furu 180cm lång delbar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi vår våningssäng i vitlasyr. Sängen är ca 3-4 år gammal och säljs nu våra döttrar har bestämt att inte längre dela sovrum. Sängen är tillverkad i massiv furu och målat i vit lasyr. Vill man då går det fint att måla om sängen i en valfri färg och ser den ut som ny. Sängen var en av de dyra varianter på marknaden och kostade ca 7000kr ny. Sängen är stabil och delbar så att man kan göra 2 enkelsängar av den om så önskas Bäddmått: 90x200cm. Yttermått: 100x210x160 cm Levereras med ribb-botten och madrasser. Hämtas i Hässelby Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Vi säljer sonens praktiska och fina våningssäng av märket Mavis (fd Bröderna Johansson) och modell Lanna. Den är 90 cm bred. Praktisk och delbar - blir lätt två separata sängar. Två sänglådor ingår. Mycket praktiska att ha tex leksaker i. Sängen är tillverkad av massiv furu och är i naturlack. Yttermått (b x h x l) är 99 cm x 154 cm x 211cm. Avstånd mellan bäddarna 67 cm. Mått från golv till underkant sida 27,5 cm Pris 2 000 kr (nypris är drygt 8 000 kr). Ring eller sms Rebecka 0705 - 10 56 82 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Delbar våningssäng / loftsäng från finska Sievä Beds4kids från Mio i lackad furu säljes. På bilderna till höger visas hur den kan se ut komplett monterad med alla tillbehör och mått. Allt på bilden ingår, även lådorna under sängen. Den är i lackad furu, ej vit som på bilden och madrasser ingår ej. Botten är flyttbar i två lägen så den passar både små barn och vuxna. Sängarna och tillbehören säljes bara komplett, ej i delar.
Lanna från Mavis är en våningssäng med stabil konstruktion, rejält fallskydd och är praktiskt delbar till 2 separata 90-sängar. 2st Lanna sänglådor medföljer. Material: Massiv furu Utförande: Brunbets Yttermått: Bredd 99 cm, längd 211 cm, höjd 154 cm. Säng- madrassmått: 90*200 cm. Nypris med sänglådor: ca 7.900: - http://www.dennyshome.se/sovrum/mavis/lanna-vaningssang-90x200 http://www.dennyshome.se/sovrum/mavis/lanna-sanglada Sängen är i fint skick och madrassen på bilderna medföljer om så önskas.
Sängen är 180 lång, 90 bred, 142cm hög. Tar alltså lite mindre plats i barnrummet! Stabil. Går att skruva isär till två barnsängar. Liten sänglampa monterad på nedre sängen ingår Madrasser ingår. Fräscha! 950 kr eller bud