Quantcast
Till salu inom: ”

extra långt badkar 180cm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Halsduk

Jönköping
knivar

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

"Barbados Enkelt kar. Känn dig utvilad och fylld av energi efter ett bad i badkaret Barbados. Med måtten 180x80 så har du gott om plats. Lätt att rengöra pga rena och fria ytor." Nästan nytt badkar, i plast insatt i höstas, säljes i befintligt skick. 180 cm långt. 43 cm djupt. 80 cm brett. Nypris : 8295 kr säljs nu för 3500 kr
Kliver in i en stor lång hall som tar en till vardagsrummet och köket. Det är en öppen planlösning mellan kök och V-rum. Det får plats ett matbord upp till 6 personer. Stora fönster som släpper in mycket ljus i lägenheten. Sovrummet får det plats en 180cm säng utan problem. Det finns även 3 garderober, som kan plockas bort om man så önskar. Ett riktigt stort badrum. Där både badkar och tvättmaskin får plats. Just nu finns det ett bubbelbadkar som kan få köpas om man önskar ha kvar det. Då det ej ingår i lägenheten.
IFÖ inbyggnadsbadkar för inkakling eller annan inbyggnad. Det är 180cm långt och 80 cm brett. Det är tillverkad i tålig vit emaljerad stålplåt. Med hjälp av ställbara fötter är karet alltid plant. På bilden ser ni hur vi gjort med det. Karet är i bra skick köptes för 10 år sedan, men använt väldigt lite (nästan som nytt). 500 kr eller högstbjudande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer vi vår växasäng. Vitmålad, i bra skick. Längd 90 cm - ca 180 cm Bredd 80 cm (yttermått) "En olycka händer så lätt" Madrassen Tumme liten, med fyllning i Dacron Quallofil medföljer också (ca 150 cm lång). Detta är madrassen som kan tvättas ofta, torkar fort. Fyllningen duschas eller spolas i badkar. Torkas stående. Under sängen får 2 st undersängs förvaringsbackar plats (max höjd 21 cm)
OBS! Möjlighet till bostadsrätt finns men inget klart i nuläget,vilande! En jätte fin 1:a på 43 kvm högst upp, välplanerad med balkong och med bästa söderläge där solen skiner från morgon till kväll i vackra Solberga (Telefonplan), stort vardagsrum där man kan ha divansoffa och 180cm säng, välplanerad hall, kök med hällspis,och som rymmer ett bord för 4-6 personer,ny frys/kylskåp/fläkt(2009). Stor klädkammare för två personer. Stammbytt badrum med badkar och ett fönster i badrummet. Lägenheten har nya golv och nymålade väggar i hela lägenheten. Säkerhetsdörr, bredband finns i huset samt källarförråd. Värd Stockholmshem, möjlighet till interna byteskön. Nära till mataffärer, busshållplatsen och T-bana. Jätte trevligt område med lugna och trevliga grannar. Grönt och fint område där man kan välja att ta långa promenader eller ta en springtur. Tvättstuga finns rakt över gatan med ca 20st maskiner, man kan boka tvättid även på nätet hemifrån, cykel-förråd utanför porten och parkeringsplatser finns det gott om. Härlig uteplats för samtliga i området med lekplats och sandlåda för barnen samt en vattenbasäng som sköts hela sommaren. Lägenheten känns större än 43 kvadratmeter då den har gott om förvaringsutrymmen och är välplanerad. Jag är redo att byta min lägenhet så endast SERIÖSA svar! Tacka inte Ja om ni inte är intresserade för visning och byte. Hör av er så bokar vi in visningar! Annars avmarkera, tack.