Quantcast
Till salu inom: ”

vackert weinbach piano klang säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer vårt fina Weinbach-piano i valnöt inför flytt. Det är inköpt i slutet av 1970-talet och har tillverkningsnummer 174738, vilket enligt http://www.bluebookofpianos.com/agesw.htm anger 1978 som tillverkningsår. Pianot har alltid haft sin plats mot en innervägg i vår bostad och har aldrig utsatts för extrem kyla eller värme. Det har jämna, fina tangenter (bilden visar felaktigt ljusa fläckar på tangenterna på ett ställe, detta är en reflex och finns inte i verkligheten). Det har en stabil järnram och extra pedal för ljuddämpning. Dessutom har det en särdeles vacker klang. Det är dock ostämt nu. Vid inköpstillfället provspelades och rekommenderades pianot av en känd konsertpianist. Kontakta mig så kan vi diskutera fram ett bra pris vid snabb affär.
Ett fint Weinbach-piano med mycket vacker klang. Ramen i perfikt skick. Stämt regelbundet dock inte sista året pga att dottern slutat spela.
Piano säljes mahogny högglanspolerat m svängda ben. Pianot har 3 pedaler (sk modulatorlist) är fulloktavigt och har en mycket vacker klang. Måtten är: längd 145 cm höjd 103 cm djup 53 cm (med tangenter) Hämtpris: 2500 kronor Kontakt endast via telefon.
Fint piano i trä m vacker klang. Köparen står för hämtning och frakt.
Fint piano i valnöt med vacker klang. B: 142 cm H: 104 cm D: 34 cm, 53 cm, 23 cm Pris 1200 kr