Quantcast
Till salu inom: ”

vackra gamla glasdörrar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Arvegods: Två gamla fåtöljer av hög kvalitet, supersköna att sitta i. Jag tror att det är 1930-eller 1940-tal. Färgen är ärtgul/grön i något slags sammetsliknande tyg. Tyget är i bra skick. Stoppningen hänger under, därav det låga priset 500 kr/st Gammalt vackert träskåp med glasdörr och sniderier 500 kr Soffbord från Indiska 90X90 cm, lite slitet 300 kr
OBS! Jag vill inte byta förrän i sommar / höst. Charmig etta i hus från 1929 med vacker portuppgång. Möblerbar hall och kök med fyra sittplatser. Parkettgolv, gamla vackra lister och glasdörr till köket. Jag har ställt in badkar i badrummet, men det kan lätt tas bort. Trevlig grön bakgård med bänkar och gräsmatta. Lugnt, tyst område intill på Åsöbergets kulturreservat som skymtar från fönstret liksom utsikten över Djurgården. Åt andra hållet syns Vitabergsparken. Trevlig och ordningsam värd och grannar. Bra tvättstuga med nya maskiner. Nära till buss, matbutik, restauranger, SoFo och skola.
Säljer två 1-1,5 år gamla billy bokhyllor. Den första är en 80 cm bred, 28 cm djup och 202 cm hög bokhylla i vacker björkfanér. Ca 1 år sen inköp, nypris 595 kr, jag säljer min för 200 kr. Den andra bokhyllan är vit och 40 cm bred, 28 cm djup och 202 cm hög. Dessutom har den en tillköpt glasdörr som sitter på med blommönster (avtagbar). Fungerar utmärkt som tex badrumsskåp. Totalt nypris 495 kr, jag säljer för 150 kr. Mvh Freja
Vacker, genomgående lägenhet i 20-talsstil med rum i fil, valv, ekparkett i fiskbensmönster, fungerande öppen spis och gamla detaljer bevarade. Lägenheten ligger på 1,5 trappor med hiss. Fönster åt både norr och söder. Grönskande gård. Kök med gasspis, bänkdiskmaskin, bänkar i körbärsträ, gott om avlastningsytor, stora ljusinsläpp och matplats för 4 personer. Badrum med dusch, plats för tvättmaskin och torktumlare. Separat toalett. Dubbla glasdörrar, valv, ett rum med slipat furugolv, gamla serveringsskåp och öppen spis. Två toaletter, ett med badkar. Diskmaskin och tvättmaskin. Mkt bra förvaring. Två minuters promenad till Odenplan och Vanadislunden, tio minuter till Hagaparken. Comhem-hus. Privat värd.
Vackert 6-kantigt vitrinskåp i körsbär säljes. Låsbart. 3 plan med glasskiva och glasdörrar. 200 cm med belysning i överkant. Hämtas i Gamla stan, Stockholm.