Quantcast
Till salu inom: ”

vackra gamla kistor säljes

Tidigare annonser till salu

LTs förlag. 1976. 80 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Gott skick. På gamla föremål finner man ofta beslag i olika former och utföranden. Förr i tiden förstärkte man dörrarna med kraftiga beslag och kistorna hade hörnbeslag för att stå emot påfrestningar under transporter. Dessa beslag var ofta vackert utformade och var alltså inte bara till nytta utan också prydnader. Bokens många bilder av gamla beslag kan ge dagens hobbysmeder inspiration till att själv utsmycka t ex sommarstugans grind, göra egna beslag till byrån som kanske saknar sådana eller laga trasiga.
Säljer nu min gamla kista på grund av flytt. Jag vet inte mycket om den förutom att jag köpte den från en nerlagd fabrik i Småland. Den har ett fantastiskt vackert sliten och ger en härlig känsla av att den brukats. Tyvärr har dock botten släppt en aning. Men lätt löst för den som vill renovera den. Är du intresserad så finns den att hämta på friskväderstorget. Ge mig ett rimligt pris och du kan hämta den redan i dag. Så länge annonsen finns kvar så finns kistan kvar. Maila gärna för mer bilder och information.
Dags att jag sälja min gamla möbler på grund av plats brist 1. Vacker och fint i skick chiffonje med spegel. Den är perfekt för förvaring och som skrivbord. Den har 6 st små lådor. PRIS 2900 kr. 2. Amerika koffert kista bra i skick PRIS 450 kr. 3. Vacker skrivbord som omålad till lack vita PRIS 900 kr. Vänligen Kontakta mig via maila pga nedsatt hörsel. Sms går också bra.
Min gamla fina handgjorda kista med handgjorda beslag måste nu få ett nytt hem. Den har helt klart sin alldeles egna patina med en list på sidan som är borta och lite glapp i locket och sina rostiga beslag, men det är också det som gör den så vacker. Köpte den när jag bodde i Dalarna och då hade den stått ute i en lada i många år. Tycker mycket om den men den måste få ge plats i barnrummet nu. Maila mig vid intresse el frågor. Höjd: 40 cm Bredd: 70 cm Djup: 50 cm
Säljer en del möbler. Vitt och lantligt! * gammal kista i mycket fint skick. Målad i vit matt färg. Pris: 1200:- * Vacker spegel, målad i matt vit. Pris: 350:- * Bord/ pelarbord. Äldre vackert bord målat i vitt. Pris: 950:- * Vackra gamla stolar. Vitmålade och klädda i "fårpäls". Helt nyrenoverade! Pris: 450:- Ring eller maila! För mer möbler och textilier i vit och lantlig stil, välkommen till: http://vackertivittbyjc.blogspot.com