Quantcast
Till salu inom: ”

vad är guld pansar double säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Carena Double Swing är en vagn för två barn som passar lika bra till syskon i olika åldrar som till tvillingar. Den har används av mina barn i 1 1/2 år och innan dess av min systers barn i 1 år. Det ingår 1 st liggdel (hårdlift) och 2 st sittdelar samt 2 st individuella sittbyglar. Liggdelen är vänd mot den som kör så att man kan se sin bebis. Fast handtag. Gummibeklädda fotstöd för vinterns snö och slask. Ryggfällningen är steglös från upprätt sittläge ner till fullt liggläge, De två framhjulen är låsbara vilket underlättar på ojämna väglag. Justerbart 5-punktssele. Vagnen har varit guld värd men då min 3 1/2 åring börjar bli för lång för vagne så säljer vi den. Vi har både kvitto och bruksanvisning till den. Skickar även med ett dubbelvagns regnskydd. Bra begagnat skick! Inga skambud prutat och klart.
Halskedja Pansar 42cm 18K 1,6g varunummer: S31003979 Varan är en återropad pant och säljs av Sefina Östergatan 35-39 telefon 040-74940, vid frågor om varan var vänlig kontakta butiken Om företaget Sefina Pantbank är Nordens Största Pantbank. Vi har varit med sedan 1884, och erbjuder mycket konkurrenskraftig försäljning av värdesaker. Ofta ligger våra varor kring 50% av nypris. Du hittar unika smycken, klockor, teknik, konst, silver, guld och instrument, bland annat. Nya varor kommer in varje dag. Välkommen!
Halskedja doserad Pansar 18K 42,5cm 34,8g Ref nr: S23002285 Om företaget Sefina Pantbank är Nordens Största Pantbank. Vi har varit med sedan 1884, och erbjuder mycket konkurrenskraftig försäljning av värdesaker. Ofta ligger våra varor kring 50% av nypris. Du hittar unika smycken, klockor, teknik, konst, silver, guld och instrument, bland annat. Nya varor kommer in varje dag. Välkommen!
Hej. OBS!! BILLIGASTE GULDET PÅ BLOCKET!! Jag säljer mitt armband pga av att jag inte använder det. Det ser ut att vara mer rosé än vanlig gult guld, så jag antar att det är rosé. Det väger ungefär 14g, ser dock ut att väga minst 50gram. Det är ihåligt, så det är inte massivt. Det är 18 karat äkta guld. Nypris på ett sånt här armband skulle ligga på minst 10-12.000kr Frågor? Bara att smsa/ringa eller maila så svarar jag så fort som möjligt. Finns att hämta i Växjö och kan även skickas med posten, köparen betalar frakt :) Skickas när pengarna finns på mitt konto :) Tack och lycka till :)