Quantcast
Till salu inom: ”

gymkort guld nordic wellness säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mk plånbok

Malmö
Style hår

Mölndal
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Vi säljer/överlåter våra gymkortNordicWellness. (Sport Life) De är båda Guldkort och de gäller fram till 1 Juli dvs 4,5 månader. Du kan träna både gym och pass på 72 anläggningar i Jönköping, Stockholm, Göteborg, Skåne och Halland. Överlåtelsen sker den 13 Februari på NordicWellness Jönköping City. Överlåtelseavgiften ingår i priset. Normalt pris på autogiro är 425/månad Dvs 1912kr för motsvarande period. De säljs för 1200kr/kort
Träningskort/gymkort GULDNordic Wellness (en del av fd Sportlife). 12 månader värde 5.100 kr säljes för 3.500 kr. Kortet gäller på samtliga av Nordic Wellness 72 anläggningar i region Stockholm, Skåne, Göteborg, Jönköping och Halland. (Även den del i Göteborg som kallas Exclusive). Detta är ett värdebevis, som mailas till dig som pdf. För att aktivera ditt kort tar du sedan bara med dig det utskrivna dokumentet och går in på valfritt gym. Kortet aktiveras senast den 1/3 och gäller i 12 månader från aktivering. Maila eller ring! Helena
Gymkort Nordic Wellness (fd Sportlife). Gym och gruppträning. Gäller 1 år från 1/3 2013. Även Exclusive ingår. Gäller alla anläggningar i Sverige. Det är ett presentkort som inte är aktiverat än så det är inga avgifter för överlåtelse eller liknande. Pris enl Nordic Wellness hemsida 5100kr. Säljes eftersom jag måste flytta norr om Stockholm och det inte finns några anläggningar norr om stan. :( Lämnar helst över personligen (bor för närvarande på Östermalm) men kan även mejla efter förskottsbetalning är gjord till mitt konto.
Hej. jag säljer min nästan ny Årskort pga tidbrist. 9,månader kvar... Gymkort GuldNordic Wellness (fd Sportlife) giltigt t.o.m 25/12 2013. Ett årskort Guld kostar 5.100:-År 425:-/mån, jag tar 2500:- kr om du står för överlåtelseavgiften på 300 kr. Region Göteborg, Halland, Skåne, Jkpg och Sthlm. Passa på att få ett träningskort för en billig peng! Kanonerbjudande till dig som ändå skall börja/fortsätta träna. OBS !!! FÖRST TILL KVARN! Tel: 0700513092 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Säljer ett träningskort på NordicWellness Allt ingår i detta Guldkort och du kan gymma och gå på klasser obegränsat! Guldkortet gäller i hela Sverige! Finns yoga, bodypump, spinning m.m. stort utbud se hemsida nordicwellness.se Värdet för guld kortet är 5100 kr det är 10 månader kvar(2014-04-28) och säljer det för endast 3000 kr och bjuder dessutom på överlåtelse avgiften på 300 kr vid snabb affär! Kortet kan frysas om du inte kan utnyttja det på en gång, tex pga semester så kan du börja träna när det passar dej! Överlåtelsen sker på valfri Nordic Wellness club i Stockholm där vi skriver över kortet.