Quantcast
Till salu inom: ”

vad kostar ett begagnat hohner dragspel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Begagnat rött Hohner "Riviera II". Komplett med väska & remmar. 2.000:- Om företaget Mötesplats Kupan startade i Laxå 1998 och är Röda Korsets butik för second hand-försäljning. Hela överskottet går till hjälpverksamhet både i Sverige och internationellt. Vårt uppdrag är tydligt: Vi ska förhindra och lindra mänskligt lidande. Var det än uppstår, vem som än drabbas
Begagnat Hohner (Pigini) 4-körigt cassotto "Converter 55 K d. L. C" i mycket fint skick! Detta converterspel är byggt av Pigini-fabriken i Italien och är identiskt med modellen: "Convertor 55/B De Luxe". Ett exklusivt converterinstrument med handnitade bandstålsstämmor och en kraftfull ton! 46/120/55 15+3+7+R Stämt & servat med 6 månaders garanti. www.dragspelsguiden.se Klicka gärna i rutan till höger - "i butiken" - för att se våra övriga annonser på Blocket!
Lite begagnat Hohner "Bravo III" som är ett 3-körigt pianospel med violin. Mycket fint skick! Stämjusterat och servat med 6 månaders garanti. Komplett med väska & remmar. OBS! Senaste modellen från Hohner! Klicka gärna i rutan till höger - "i butiken" - för att se våra övriga annonser på Blocket!
Ett Hohner dragspel. Begagnat men fint! Hämtas.
Begagnat 2-körigt Hohner "Erica" C-F i mycket fint skick. Stämjusterat & servat med 6 månaders garanti. Klicka gärna i rutan till höger - "i butiken" - för att se våra övriga annonser på Blocket!