Quantcast
Till salu inom: ”

vakuumpump värmepump säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, efter många vändor med energibolaget blev det till slut fjärrvärme i huset. Så nu står min nya värmepump mest i vägen och samlar damm. Tänkte att det kanske är någon annan som har behov av en värmepump. Jag köpte pumpen 2009-10. Den har R417 gas och är förfylld. Så det är bara att koppla in rören (som medföljer) och vakuumpumpa innan gasen släpps på. Eftersom det är gas mellan enhet/tank är det ingen risk för sönderfrysning om strömmen går. Pumpen lämnar 9,8 kW och drivs med 240V 1-fas, se typskylten. Välisolerad 300 liters tank med solslinga och uttag för värmesystem samt tappvarmvatten samt färdiga uttag för elpatron. Enkel styrpanel som är förinställd för svenska driftsförhållande. Tyvärr hittar jag inte manualen (bara ett enkelt driftsblad samt skiss på anslutningar i tanken) vid annonstillfället, men jag letar på. Aldrig inkopplad/helt ny!!!! Först till kvarn! Nypris över 48.000:- MITT PRIS 23.000:- PoK
KOMPLETT VAKUUMPUMP. Nypris 1400. Köpt av amexa.se i sommar och använd en gång. Vakuumpump som används vid montering av din värmepump. Med denna suger du rent rörsystemet från luft innan du släpper på gasen som finns i utedelen. http://www.amexa.se/upload/articles/2006-08-19/Vakuumpump.web.jpg. (Jag fick montera min Bauhaus inköpta värme pump själv då firman "Varmt och Skönt" som skulle sköta installationen enl avtal var totalt omöjliga att samarbeta med och ej gick att få tag på via telefon. Undvik denna firma !!!)
ITE vakuumpump. MK-9-DS. Diverse slangar (yellowjacket) och manometrar. Kopplingar till bil-ac. Koppling till värmepump 410. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vakuumpump ny använd i 5min komplett med klockor slangar passar värmepumpar