Quantcast
Till salu inom: ”

vakuumpump värmepump säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

KOMPLETT VAKUUMPUMP. Nypris 1400. Köpt av amexa.se i sommar och använd en gång. Vakuumpump som används vid montering av din värmepump. Med denna suger du rent rörsystemet från luft innan du släpper på gasen som finns i utedelen. http://www.amexa.se/upload/articles/2006-08-19/Vakuumpump.web.jpg. (Jag fick montera min Bauhaus inköpta värme pump själv då firman "Varmt och Skönt" som skulle sköta installationen enl avtal var totalt omöjliga att samarbeta med och ej gick att få tag på via telefon. Undvik denna firma !!!)
Liten men kraftfull en-stegs vakuumpump för både värmepumpar och fordon. Väger endast 4,0 kilo! Den håller hög kvalitet och är lätt att bära med sig på olika A/C arbeten. Kompakt utförande och låg vikt. Kan användas till alla typer av anläggningar. Tömmer A/C anläggningen på fukt och avlagringar. Utvecklad för konstant användning. Använd tillsammans med manometerställ. Levereras med olja. För mer information och kompletterande produkter; besök vår webbutik! www.fylldinac.nu Om företaget Vi har miljövänliga köldmedium med tillbehör, anpassade med svenska etiketter för den svenska marknaden!
ITE vakuumpump. MK-9-DS. Diverse slangar (yellowjacket) och manometrar. Kopplingar till bil-ac. Koppling till värmepump 410. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vakuumpump ny använd i 5min komplett med klockor slangar passar värmepumpar