Quantcast
Till salu inom: ”

thermia värmepump reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en kass INVEST Luft/vatten värmepump till någon som gillar att skruva med värmepumpar. Värmepumpen är bara 2 år men nu har jag defenetivt tröttnat på den och investerat i en bergvärmepump istället Den har förmodligen någon gasläcka men kan ha delar som fungerar som reservdelar för den som behöver sådana Om jag inte får det jag vill ha för den så går den till återvinningsstationen för jag måste ha nåt för den sveda och värk som den åsamkat mej och då blir det mej ett nöje att slänga den.
Säljes fristående då konvertering till BV har gjorts. Inkopplad på till Luft-vatten 10kw anläggning Dec-09 Drifttid innan urkoppling ca 1500h Ca 8-10m kabel medföljer, sitter redan inkopplat i maskin. Vikt 94kg Minimala flänsskador (se bild) efter installation, påverkar inte drift eller funktion. Perfekt för den händige eller bara den som är i behov av reservdelar. http://www.thermia.se/produkter/thermia-atria.asp Nyvärde 20-25000:- Slumpas till hämtpris pga platsbrist och inget behov.
Thermia värmepump från 1997 nov. Trött på dyra elräkningar? Vill du få ner dina värmekostnader kraftigt så passa på att köpa en billig värmepump. Nyttja även rotavdraget för installationen så får du ett superbilligt värmesystem. Värmepumpen kräver att du har vattenburna radiatorer eller golvvärme. Värmepumpen har ett känt fel som inte åtgärdats då vi inte vet om någon köpare finns på denna begangnade pump. Felet är en trasig växelventil som går att åtgärda och kostar max 1500kr att fixa, trol. mindre om det sker i samband med installationen. ( pumpen säljes med felet i bef skick) Tips! Köp denna billiga pump om du vill ha tillgång till billiga reservdelar. ( enbart växelventilen är trasig) ThermiaVärmepumpar har en livslängd på upp till 30 år enl tillverkaren. Säljes pga den demonterats från ett hus som skall rivas. (växelventilen gick sönder precis innan den skulle tas ur drift). Är du intresserad så hör av dig för diskussion. Pumpen finns i Linköping för avhämtning. Kontakt via mail eller mobil.
Urtagen värmepump Thermia Duo 8 från 1988 och 300 l varmvattenberedare. Fullt fungerande men mer lämpligt att plocka reservdelar från.