Quantcast
Till salu inom: ”

vator 14r säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vit Vator 14R med 40hkr 2-takts Mariner och trailer. 2 propellrar, fendrar, åror och 2-3 bensintankar ingår. elektrisk länspump. Åror ingår för den som vill ro och fiska. Båten drar pappor på 90kg både på wake-board och vattenskidor även på 1 slalomskida. Små barn kan åka "ring". (Föraren på bilden ingår inte.) pris 30.000kr eller högstbjudande.
Har en båt för mycket, därför säljer jag nu min vator 14 R. En riktigt fin båt som går mycket bra i vattnet. Skrovet är i mycket bra skick, finns "bruksrepor" men inga skador. Suverän familjebåt som passar för både fiske och vattensporter. Rekommenderad motorstyrka är 20Hk, kort rigg. Tidigare ägaren hade 40hk och det funkade hur bra som helst. Komplett kablage, styrning, batteri och länspump. -Motor och kärra ingår ej.
Vator 14r säljes. Nyrenoverad sommaren 2012 och då gjordes följande: slipat och lackat hela båten vit med 2-komponet färg, ny rostfri pulpet i fören, ny kantlist i gummi runt hela båten ny gummimatta i botten, nya åror. Motorn är en evenryd 25hk 4-takt 2002 med ny tank 30liter(ej på bilden) nyservad i vår och går prima. Båten är bottenmålad och ligger nu i sjön och kan provköras. Medföljer sjösättningsvagn med vinch. Har säkert glömt något men ring för mer info och bilder!
Säljer nu vår vator 14R från 1980 med en Johnson 40hp från 1999, båten är i bra skick och utrustad med elstart och lanterna. Löstagbar bensintank, paddel, i och ur-läggnings kärra. En bra fritidsbåt för den med intresse för havet. Båten har en tophastighet på ca 33 gps knop med 2 personer. Går riktigt fint i vattnet. Båten är byggd för 5-6 personer men man kan få platts 7-8 personer. Vator , vator14R , vator 14R
Hej! Tänkte sälja min båt som är en Vator 14 R i fint skick. Tillbehör: Ekolod Ankare Tampar Motorn har tyvärr gått i sönder, problemet är att växelförings axeln har gått mitt av, där av priset. Men detta är lätt fixat för den händiga. Trailern ingår ej.... Men kan köpas till i ett paket pris. Priset är prutbart vid snabb affär!!

... eller prova att söka på vator 15R styrpulpet