Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha aerox 30 moppe säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha XJ 900
F
Staffanstorp
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena! säljer min yamaha aerox - 03, pga körkort. DET ÄR EN 30 MOPPE! den har rullat ca 860 mil. Inte haft något problem med den, allt funkar som det ska. Trimmad med : dragen v-ring och dragen plugg. Repor finns men inga jätte stora. låter bilderna tala för sig själva! för mer info så finns jag på mail, och telefon. kan gå ner i pris vid snabb affär!
Tja! Den till vänster är aeroxen. Det är en 30moppe. Toppar runt 55-60. bytte kolv och cylinder för inte så länge sen! går bra! det som måste fixas är fram och bakljus. några kåpor som inte sitter på men jag har massor av kåpor till den och andra reservdelar! Kan tänka att byta den mot en cross, 85cc eller 125cc! Ring eller mejla vid mer info! Billigare vid snabb affär!
Tja! info om moppen: Yamaha aerox 03 en 30 moppe Mopeden är lite trimmad men original delar följer med. Nya däck tråkiga: frambromsen behöver monteras på, kåper är inte i perfekt skick gasvajern är av men de går att gasa Hör av er om ni är intresserade eller undrar över något. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu sonens moppe som har stått i garaget över 3 år. Det är en Aerox från -03 som ser lite skamfilad ut. När moppen köptes bytte jag vevaxel,vevlager,cylinder(motorforce 70cc) förgasare(19mm) samt oljepump. original cylinder samt förgasare finns kvar. Moppen är startad och går fint i motorn men är inte körd eller finjysterad. Den står i Sättra norr om Åkersberga vilket innebär att man tar sig dit med bil om man vill se den. Priset är 5000:- och det är billigt då delarna gick på över 3500:-
Hej, eftersom det är dags att ta körkort nu säljer jag min 30 moppe som jag köpte för att ta mig fram under sommaren. Den går i 60 men går att trimma ner/upp. Det har aldrig varit något problem med moppen och alltid startat på första kicken eftersom den har en Yamaha Aerox Kick, den har även ett Leovince handmade ZX trimrör. Hör av er till 073-32 32 131 om ni vill veta mer