Quantcast
Till salu inom: ”

vattenspets rör säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Förstärkare Line 6 Spider Valve 112 MKII (Art: 236971) 40W rörförstärkare genom 2 x 12AX7 med rör och 2 x 6L6 slutrör. 1 x 12 Celestion Vintage 30-högtalare Spider Valve är resultatet av ett banbrytande samarbete mellan Line 6 och legendariske förstärkardesignern Reinhold Bogner, som ger dig det bästa av två världar genom kombinationen av de inspirerande möjligheterna av både effektmodellering och välgjorda rörförstärkare. Spider Valve levererar 12 kanaler förstärkarmodellering - kombinerat med flera smaker av inbyggd modulation, delay och reverb - drivna av en Bogner helrörsförtärkardesign ingår även ett floorbord med fyra kanaler samt whawha pedal.
Säljer en mycket fin cd-spelare pathos digit med rör. Den har god dynamik och ett riktigt härligt mellanregister. Ljudet är "analogt" dvs. musikaliskt och ej vasst eller påträngande. Går att prova sig fram till olika ljudideal genom rörbyte, det sitter i vanliga 6922 så det finns ett rejält utbud av rör att välja på. Finns för provlyssning i skåne. Mitt ex. är nyskick med kartong, manual och kvittens.(min på bilden) Några tester.... http://www.whathifi.com/Review/Pathos-Digit/ http://alatest.se/apps/reviews/4773015/-1/?ref=http%3A%2F%2Falatest.se%2Fprodukttester%2Fgrammofonspelare%2Fpathos-digit%2Fpo3-48502563%2C144%2F Nypriset idag är 35 000kr. Jag har tänkt mig 16 000kr för min. bud beaktas.
Framtiden AB söker nu en Rör och anläggningskonstruktör till Göteborg! Om oss Framtiden AB är ett rekryteringsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Framtiden AB arbetar med både uthyrning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Vattenspets 2" x 1,2 m samt 2 st 2" galvade rör 2,5 m och 3,0 m
Ett komplett paket för att kunna slå ner en spets för att suga eget vatten! Spets inklusive 5 meter rör!