Quantcast
Till salu inom: ”

ventilfrässats malte månsson säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SLURING
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fabian Månsson ? fiskarpojken från Blekinge, som blev en i medeltidshistorien lärd man och slutligen hedersdoktor, den väldige agitatorn, den egenartade, oberäknelige och obändige mannen, upprorsmakaren som alltid var främst i det politiska tumultet, diktaren och fjärrskådaren, arbetarklassens talesman och i alla skiften trofaste förkämpe, denne märklige man skildras i föreliggande volym. Arbetarrörelsens historia speglas i de enskilda människornas öden.. Berättelsen om Fabians liv och gärning är ett värdefullt bidrag till denna historia. Vem kunde väl ha tecknat Fabian Månssons livsode på ett mera fängslande sätt än Zeth Höglund, en av Fabians gamla vänner och medkämpar från seklets barndom? Zeth Höglund är en av arbetarrörelsens främsta publicister, kanske den främste nu levande. Hans glänsande framställningssätt gör boken om Fabian till en lockande och fascinerande läsning. Den har en mission, särskilt bland de unga i arbetarorganisationerna. FOLKET I BILDS FÖRLAG 1950. TRÅDHFT MED INFLIKSPÄRMAR. 95 SIDOR. OSPRÄTTAD. BRA SKICK
Chans att köpa två fina och mycket funktionella svarta pallar av modell IKEA Malte. Perfekt för barköket eller köksön (så jag använder dem) eller som avlastningsbord. Har bra avlastning för benen, med metallskydd. Säljes i nyskick i oöppnad kartong då jag köpte två för många. Mått: Sitthöjd 64 cm Bredd 48 cm Djup 28 cm Först till kvarn gäller. Hämtning på Kungsklippan 20, nedre Kungsholmen. Kartongerna går att bära under armen. Pallarna säljes i paket för totalt 350 sek.
Har en KYB - kabaya gaffel liggandes hemma då jag fick med en extra när jag köpte hoj. Gaffeln är shimsad hos månsson, hård shimstack och hårdare fjädrar.Har enbart testat den i min ägo några timmar men var för hård för mig.Därför har jag ingen koll på hur mycket liv det är kvar i dammtätningar och oljepackningar, men gaffeln är för övrigt i bra skick utan repor på innerbenen.Kronor medföljer ej men däremot får ni med ett par gaffelbens skydd.Pris 4000 KR.Kan byta packboxar och olja om ni vill men då tar jag 300 + kostnaden för oljan och packningarna.Kan även shimsa om den om ni vill (ifall shimstacken är för hård för er vikt/åkstil).
Malte är en pigg, social o levnadsglad 1årig kille. Självklart är han chippad och vaccinerad! Blandad mellan 75% yorkshireterrier och 25% papillion. Van vid både barn, katter och andra hundar. Malte är otroligt lättlärd, han både dansar, sitter, ligger o hoppar högt när du mutar honom med godis... för att äta är det bästa som finns! Och leka, och kela... Malte är som klippt och skuren för tex spårning och agility. Jag har tagit detta hemska beslut om att sälja honom pga att jag blivit sjuk, Så jag kaninte ge Malte den uppmärksamhet, tid och energi som han förtjänar! Kommer inte sälja till någon som inte känns seriös! Så tänk efter innan ni svarar så ni verkligen vet att ni vill ha ansvaret med en hund! Tänker du pruta så fundera inte ens på att höra av dig, det är en levande varelse! Ingen bil!
Välsorterad ventilfrässats lämplig för hobbybilmekar, säljes på grund av avveckling.