Quantcast
Till salu inom: ”

lätt mc 125 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ortofon SL-15
F
Skåne län
MC sport
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En lätt mc säljes, strypt till 11kw enligt papper. Var nyrenoverad motor och obesiktad då jag köpte den, bytte hela framgaffeln och oljan i växellådan och besiktade den. Har stått sen dess, bara provkörd några gånger så behövs nytt batteri. Fräscha däck och går bra, höger kåpa har fått några repor. Den står bara i vägen så därav priset. Byt batteri och besikta så är det bara att köra, ganska stor för att vara en 125:a.
Hej! Ska nu sälja iväg min lätta mc! En Honda NSR 125 cc årsmodell 2000 som rullat ca. 3300 mil, fungerar helt felfritt. Mc:n är i gott skick och är nybesiktiad. Effekten ligger på 11 kw vilket motsvarar 15 hk. Motorn är helt original. Det är en rolig och lättkörd hojj samt billig att försäkra. Mönsterdjupet på bakdäcket är för litet och bör därför bytas.
Aprilia RS 125 säljes typ: lätt/tung mc (strypt/ostrypt). årsmodell: 2004 miltal: 540 Aluminiumram och brembo-bromsar. Servad med nytt batteri och besiktigad förra säsongen gäller till 2013. Regelbundet servad enligt servicebok. Endast sparsamt sommarkörd, därav det låga miltalet. Alltid förvarad i garage. Jag är enda ägaren och köpte den ny på AVAMC i Stockholm. Följer med Abus skivbromslås. aktuell värde: runt 28-29 tusen kronor. Säljs otroligt billigt pga flytt. Ej trimmad. Inga byten.
Motorcykeln är i riktigt fint skick och går mycket bra. Aldrig varit något krångel. -800 mil -kolv bytt -ny olja -bra däck -Endast 2 ägare -11kw -Godkänd för 2 passagerare -lättstartad Billig nu pga bilköp, ej intresserad av byte! Ring För mer info 072 5525166 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är det dags att sälja min lätt mc då den inte används. Bra skick för sin ålder, går klockrent och riktigt bränslesnålt, lätt startad. Nya bromsbelägg bak, godkännda mini blinkers fram. Bra däck och drivpaket. har även ett nytt framdäck som skickas med. den har gått 3350 mil. Är inte besiktigad pga att det är 6veckors väntetid till första Tid, där av priset. MVH/robin Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.