Quantcast
Till salu inom: ”

veterantraktor säljes

Veterantraktor

Västernorrlands län

Tidigare annonser till salu

Mkt fint och bra bruksskick. Traktorn är utrustad med hydraul, motorn är genomgången med div. nya saker. Nya framdäck, nya framlysen i originalutförande. Traktorn har varit helt nerplockad och lackerad med 2komp.lack. OBS:motorn är EJ sönderfrusen!!! Ring för mer info. Pris:42.000:- billigare vid snabb affär! (Snabb affär menas, ta med pengar&släp så kan priset diskuteras!!!) Inget prut så ingår transport inom 20mil. Byter även in defekta BM victor
Pigg o trevlig bil i bra bruksskick. Givetvis finns det nån liten skönhetsfläck, men i det stora hela är den väldigt fräsch och fin. Bilen är besiktigad o skattad tom mars 2012 . Nyservad med ny kamrem, olja o filter, mm. Nya allvädersdäck runt om. Bara att tuta o köra med andra ord. Dessvärre är det en spricka i nederkant på vindrutan, inga problem hos sbp, men det ser ju lite trist ut. Ev kan jag ta en fungerande veterantraktor i byte, eller en körklar mindre husvagn, eller förslag.
Seaman Maxxon Rototiller. Byggd på olika traktor och lastbilskomponenter av amerikans tillverkare. Drivs av en GM 2 takt Detroitdiesel 4 cylinder med ca dryga 100 hästkrafter. Renoveringsprojekt. Jag har inte kört med den. Verkar vara komplett i stort. Står lite svåråtkomligt så om du vill se den måste du bestämma tid i förväg. Priset är inte prutbart då det förmodligen är den enda i landet och jag behöver inte betala restskatt i år heller...Den finns 5 km söder om ELMIA WOOD!
Hej. Har en Saab 900 -95 nybesiktad och nyskattad som jag skulle vilja byta mot något kul. fina sommardäck på 15" ALU fälgar finns även 4 dåliga sommardäck på plåtfälg. cd stereo med aux. Fina bromsar runtom. ny länkarm/ spindelled höger fram. Div nya bussningar i framvagnen. Ny ljuddämpare. Löstagbar dragkrok Olja och filter bytt. Finns några rostfläckar men inget genomgående samt en spricka i vindrutan men inget dom sa något om på besiktningen. Kom gärna med förslag på vad ni har att byta med. annan bil veterantraktor moped åkgräsklippare eller något annat.Ring helst för mer info. Talar endast svenska.