Quantcast
Till salu inom

"vikskärm indiska säljes"

Falkenberg
Igår

Jeans, rustybyxor, scarfs

ABC-Annons.se
Malmö
Igår

Indiska pfgelduvor

400 kr
ABC-Annons.se
Olofström
Idag

Duk frn Indiska

80 kr
ABC-Annons.se
Trosa
Idag

Indisk Cykelrickshaw

6 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

Vikskärm, Indiskt träsnide

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Har längre inget behov av min fina indiska vikskärm i träsnide. Den behöver ett nytt hem att pryda, vill inte att den bara skall stå till ingen nytta. Superbra när man vill avskilja sig eller något som behöver avskiljas om man inte har så stor yta.Skärmen har en höjd på 1,82, bredd 50,5 *4. 1000 kr är priset och med det inte prutbart. Det finns dock en båge som har gått sönder men som är hur lätt som helst att laga. På bilden är den trasig men kan ändå sitta ihop, den är i tre delar. Tycker det är bättre att köparen lagar den så man blir nöjd. Skärmen kan också vara utan bågarna och då blir det bara raka kanter upptill. Har du behov av en vikskärm kommer du att bli fantastiskt nöjd, den förhöjer din inredning. De små beiga fyrkanterna som är på skärmen på bilden är lapparna där det står att den är gjord i Indien, inget fel alltså.
1 000 kr
Blocket.se

Vikskärm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jättefin vikskärm från Indiska. Vit på ena sidan och delvis på andra, lite fläckigt men bara fint tycker jag, smaksak (se bild). Mått: Höjd: 182 cm Bredd 150 cm (50cm x 3) Finns i Vasastan. Maila vid intresse.
2 000 kr
Blocket.se

Vikskärm från Indiska

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
4 delar. Varje sektion är 50 cm bred. Höjd 180cm
1 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Vikskärm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vikskärm från Indiska.
800 kr
Blocket.se

Chiffonjé, Bokhylla mm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
* Chiffonjé från sent 1800-tal. Vackert brunt trä med snidade detaljer. Mycket förvaring och lönnfack. Träet är tyvärr sprucket på högra sidan och på vänstra överkanten (bilder finns att se på detta) Nyckel finns men alla lådor går ej att låsa. Säljes i befintligt skick! B:1 m D:46cm (73cm med luckan ute) H:141 cm Värderad till 3000 SEK Pris: Bud * Vacker bokhylla med barskåp och belysning, vackert trä och vackra detaljer på såväl glasluckor samt lådhandtag. Fint skick! B: 150cm H: 174,5cm D: 42cm Pris: 1400 SEK * Mycket vacker, unik vikskärm från Indiska i Bambu! Träet är lite sprucket på "trästolparna" men inget som påverkar funktionen! Bilder finns att få på sprickorna. Säljes i befintligt skick! Pris 900 SEK * Klassiskt soffbord med guldfärgade ben och glasskiva, fint skick! B:135 cm D:70 cm H:45 cm Pris: 50 SEK Fler bilder finns att få via mail. Bärhjälp och transport ordnas av köparen! Jag bor på 3 trappor utan hiss. Vissa varor kan fås billigare vid snabb affär! Tveka inte att höra av dig :-)
50 kr
Blocket.se