Quantcast
Till salu inom: ”

vikskärm indiska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rensning

Umeå
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har längre inget behov av min fina indiskavikskärm i träsnide. Den behöver ett nytt hem att pryda, vill inte att den bara skall stå till ingen nytta. Superbra när man vill avskilja sig eller något som behöver avskiljas om man inte har så stor yta.Skärmen har en höjd på 1,82, bredd 50,5 *4. 1000 kr är priset och med det inte prutbart. Det finns dock en båge som har gått sönder men som är hur lätt som helst att laga. På bilden är den trasig men kan ändå sitta ihop, den är i tre delar. Tycker det är bättre att köparen lagar den så man blir nöjd. Skärmen kan också vara utan bågarna och då blir det bara raka kanter upptill. Har du behov av en vikskärm kommer du att bli fantastiskt nöjd, den förhöjer din inredning. De små beiga fyrkanterna som är på skärmen på bilden är lapparna där det står att den är gjord i Indien, inget fel alltså.
Jättefin vikskärm från Indiska. Vit på ena sidan och delvis på andra, lite fläckigt men bara fint tycker jag, smaksak (se bild). Mått: Höjd: 182 cm Bredd 150 cm (50cm x 3) Finns i Vasastan. Maila vid intresse.
4 delar. Varje sektion är 50 cm bred. Höjd 180cm
Vikskärm från Indiska.
* Chiffonjé från sent 1800-tal. Vackert brunt trä med snidade detaljer. Mycket förvaring och lönnfack. Träet är tyvärr sprucket på högra sidan och på vänstra överkanten (bilder finns att se på detta) Nyckel finns men alla lådor går ej att låsa. Säljes i befintligt skick! B:1 m D:46cm (73cm med luckan ute) H:141 cm Värderad till 3000 SEK Pris: Bud * Vacker bokhylla med barskåp och belysning, vackert trä och vackra detaljer på såväl glasluckor samt lådhandtag. Fint skick! B: 150cm H: 174,5cm D: 42cm Pris: 1400 SEK * Mycket vacker, unik vikskärm från Indiska i Bambu! Träet är lite sprucket på "trästolparna" men inget som påverkar funktionen! Bilder finns att få på sprickorna. Säljes i befintligt skick! Pris 900 SEK * Klassiskt soffbord med guldfärgade ben och glasskiva, fint skick! B:135 cm D:70 cm H:45 cm Pris: 50 SEK Fler bilder finns att få via mail. Bärhjälp och transport ordnas av köparen! Jag bor på 3 trappor utan hiss. Vissa varor kan fås billigare vid snabb affär! Tveka inte att höra av dig :-)