Quantcast
Till salu inom: ”

indiska möbel säljes

möbler

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ute Möbler

Falkenberg
Ute möbel

Halmstad

Tidigare annonser till salu

Säljer ett skåp inköpt på Indiska. Skåpet är gjort så att det ser riktigt gammalt ut och tro mig det är otroligt charmigt...men nu får jag inte plats med det längre. H: 147, B: 90, D: 30. Pris:2500:- Beiga gardiner från Indiska. Nyskick, inköpta för ca. 1 mån sen för 200:-/st. Nu halva priset...har 4 längder. Säljer helst parvis. Pris:100:-/längd Vid snabb affär kan priserna diskuteras:)
Härligt stort vitrinskåp i "pippi-blå", indiska. Nypris 5500:-, unika möbler, just denna finns bara en av, ej massproduktion. Skåpet är i mycket fint skick! 165 Hög 93 Bred 40 Djup Ring eller maila vid frågor, mer bilder eler om du vill komma och kika på skåpet! Säljes för 2900:-, prutat och klart, kring halva priset. Hjälp med transport kan ordnas inom luleå för en billig peng.
Vackert tv-skåp från Indiska. Har hål på baksidan för sladdar. Detta syns dock inte så man kan använda det för enbart förvaring också. Inköpt för reducerat pris (2500kr ist. för ca 5000) pga en flisa som är borta i nedre vänstra hörnet. Vi har aldrig brytt oss om att laga det, för det är så fint ändå, men vill man går det nog att spackla igen och måla över. Säljes nu pga flytt.
Fantastiskt vacker matta, en sk flatvävd i absoluta bästa kvalitet och handvävd med finaste Indiska bomull. Den är vändbar, med en sk vardags och finsida. Mkt slittålig och lätt att sköta och hålla ren. Mattan är helt ny och är aldrig använd, alltså inte solblekt. Fungerar lika bra på golvet eller som väggbonad. Kan skickas mot postförskott för ca 350:- Storlek på mattan 3x3 meter. Först till kvarn! Pris: 5900:- Eller bud! Obs! Svarar endast på mail.
Hej! Behöver du boende i Göteborg under Augusti månad? Perfekt för dig som vill ta det lugnt och njuta lite av det sköna Göteborg under händelserika dagar i Augusti. Jag har en fräsch 2:a som jag vill hyra ut mellan 1:a och 19:e Augusti. Lägenheten är nyrenoverad och alla möblerna är nya. Skön soffa i Mocka-skinn, samt indiska trämöbler. Bredband 100/100 MBit. Vänligen ta kontakt via telefon för mer information. Fler bilder kan också skickas via mail. Hyra: 8000:- för perioden eller högstbjudande.