Quantcast
Till salu inom: ”

viktoriavagn promenadvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vagn

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En mycket fin gammal Viktoriavagn till häst säljes. Den är från början av 1900-talet. Vinröd med svarta originaldynor. Med gummerade hjul, kuskkil, samt suflett som lätt går att fälla upp. Den rullar mycket lätt och mjukt. Vagnen fungerar mycket bra och är använd som bröllopsvagn de sista åren. Den är mycket populär som bröllopsvagn och om du kör bröllop tjänar du snabbt in pengarna för vagnen! Vagnen finns i Uppsala. För mer bilder, se www.uppsalahastochvagn.se
Har en Viktoriavagn med suflett, haudraliska bromsar på fram och bakhjul, årsmodell 2006. Bra fina gummihjul. En fin vagn i gott skick! En ägare innan mig. Vill byta vagn till en lättare då jag tycker att denna vagn lämpar sig bättre för ett kallblod eller par. Har haft denna vagn i ett år och använt den 3 ggr. Pris på vagnen är 45 000 kr och då får ni nya skaklar som är beställda idag.De gamla var i trä och de nya bli i järn. Vill som sagt byta vagn mot en lättare Viktoriavagn som har suflett och bromsar och är i gott skick.
Vagnen är väldigt fin och funkar jättebra. Rullar väldigt lätt och mjukt, mycket skön och trevlig att åka i och köra. Den passar enbet häst, ingen parstång. Gummerade hjul och plats för både kusk och groom på kuskbocken. I vagnen finns det plats för 2 personer, så totslt 4 personer. Det finns en suflett som man enkelt fäller upp vid regn. Vagnen är vinröd med svarta säten och kuskkil. Den har varit väldigt omtyckt bland brudparen! Viktoriavagnen är från början av 1900-talet, men renoverad varsamt vartefter och fungerar jättebra och är i gott skick. Vagnen finns i Uppsala. Se fler bilder på www.uppsalahastochvagn.se Eventuellt kan hemsidan ingå på köpet, om ni vill börja köra bröllop. Det är lätt att byta ut bilder och texter, men ni har en färdig passande mall för hemsidan. Värde 5 000 kr (det vi betalade för uppbyggnad av hemsidan och layout).
Virket är bra+ hjulen då allt har förvarats inomhus.. och alla vagnar är kördugliga! Men för den kräsne krävs färg / ev omklädsel! Hjul i bra skick ! OBS alla vagnar / släden är väldigt dammiga! Trilla 3500kr såld promenadvagn 5000kr såld släde 1500kr såld Viktoriavagn till att köra bröllop?!( behöver dock färg / omklädsel ( ingår gör en rulle fuskskinn värde 3000kr)pris 18000kr Värmebalja till vatten inköpt för några månader sedan klarar ner till 20 minus nypris ca 3000kr nu 1500kr medföljer gör om så önskas "foderkrubbor" som man lägger i bildäck i hagen( av slagtålig plast) ulltäcke 100% ull endast testat storlek 150-155 nypris 650kr nu 300kr sadel/ sele kan skickas! ( sålda)
Viktoriavagn i mycket gott skick säljes. En ovanlig och vacker vagn som funnits på Stora Djupsås Fideikomi, troligen inköpt i början av 1900-talet. Vagnen har under senare år genomgått en omfattande och petitessfull renovering. Underrede i järn och trädelarna är av ask. Helpatentaxlar tillverkade av Köpings Axelfabrik. Hela ekipaget väger 500 kg. Under och efter renoveringen har vagnen stått inomhus på trägolv och dessotom varit helt övertäck. Förutom Viktoriavagnen finns även en: Promenadvagn 20 000 kr Åkvagn 1 000 kr Välkommen att ringa 073-978 32 51 vid intresse.