Till salu inom

"vilka butiker säljer lodenrockar säljes"

Butik Uddevalla
Idag

Köksstol Gusselby - Provsit...

995 kr
Blocket.se
Idag

Kawasaki Z1000Sx

74 900 kr
Blocket.se
Trelleborg
Idag

Studioljud för den som vill...

5 700 kr
Blocket.se
Solna
Idag

Nad 275BEE, Cambridge CXA60...

10 900 kr
Blocket.se
Idag

Beolab 11

8 900 kr
Blocket.se
Alingsås
Idag

Bugaboo buffalo

4 800 kr
Blocket.se
Idag

Spotbelysning säljes

300 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Butiker  ·  Östermalm

Affärsrörelse exklusive butik Östermalm

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En vacker butik med exklusiva handjorda Italienska skor överlåtes. Butiken ligger i hjärtat av Östermalm på Linnegatan med shopping, restauranger, frisörsalonger och äffärskontor. Butiken är på 20 m2 + kök och toalett vilka änväds även som lagerutrymme. Väldigt låg hyra. Lokalen är renoverad och eftertraktad. Finns vacker, exklusive inredning, Tv-skärm, DVD, musikanläggning. Kassa terminalen och babs kreditkortdragare kan överlåtas. Finns larm. I överlåtelse ingår varulager. Vi värderar lager enligt inköpspriset hos leverantören för snabbare affär. Vid minskande varulager, minskar priset. Fungerande butik med stamkunder. Förbindelse och referenser till leverantörer kan överlämnas. Alla kvitto på varulager, inredning och lokalen finnes och bifogas. Finns webbsidan som kan överlåtas www.donobella.se Man kan driva butik från dagens överlåtelse. Man kan kombinera eller byta affärsinriktning utom för kafe och restaurang. Pris 790 000 kronor inkl lokalen, kan diskuteras vid snabbare affär.
0 kr
Blocket.se

Butik Nova, Sollefteå

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Butik Nova är en av se ledande butikerna inom damkonfektion i Sollefteå. Butiken är lönsam, utvecklingsbar och har potential. Marknaden är i första hand Sollefteå med omnejd. Sollefteå är en turist- och handelsstad så butiken har såväl befintliga och utifrån återkommande/nya kunder från bl. a. Norge som är en mycket köpstark målgrupp. Sedan Hotell Hallstaberget nyligen återinvigdes med pompa och ståt har butiken redan märkt av en ökad kundtillströmning. Butiken har kunder i alla åldrar men huvudmålgruppen är den moderna kvinnan i åldrarna 30-65 år. Butiken har ett attraktivt läge mitt i stan. De många och stora skyltfönstren exponerar varorna mot både Storgatan och Kungsgatan vilka är väl trafikerade av såväl gående som bilburna. Närheten till den under sommaren välbesökta campingen gör att många turister lätt hittar till butiken. Systembolag och ICA-butik ligger efter samma gata på ett avstånd på ca 50 m. Butikens yta är 212 m2, plus lager på 36 m2.
0 kr
Blocket.se

Butik Nova

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Butik Nova är en av de ledande butikerna inom damkonfektion i Sollefteå. Butiken är lönsam, utvecklingsbar och har potential. Marknaden är i första hand Sollefteå med omnejd. Sollefteå är en turist- och handelsstad så butiken har såväl befintliga och utifrån återkommande/nya kunder från b.l.a Norge som under sommarmånaderna är en mycket köpstark kundgrupp. Sedan Hotell Hallstaberget nyligen återinvigdes med pompa och ståt har butiken redan märkt av ökad kundtillströmning. Butiken har kunder i alla åldrar men huvudmålgruppen är den moderna kvinnan i åldrarna 30-65 år. Butiken har ett attraktivt läge mitt i stan. De många och stora skyltfönstren exponerar varorna mot både Storgatan och Kungsgatan vilka är väl trafikerade av såväl gående som bilburna. Närheten till den under sommaren välbesökta Campingen gör att många turister lätt hittar till butiken. Systembolag och Icabutik ligger efter samma gata på ett avstånd på ca 50 m. Butikens yta är 212 m2, plus lager på 36 m2.
0 kr
Blocket.se

Livsmedel butik

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Stor, fin och modern livsmedelsbutik skall nu byta ägare. Nuvarande ägare, som haft butiken i 4 år, vill nu varva ner efter många framgångsrika år med sin butik. Butiken har fullt sortiment som livsmedelsbutik en stor delikatessdisk finns med brett sortiment av charkuterier. Butiken har en stor, fast kundkrets som antingen bor eller arbetar i området. Butiken är kedjeansluten, men man kan välja själv vilka leverantörer man kan samarbeta Det här är en mycket bra butik med hög omsättning och hög vinstmarginal som säljs. Ett verkligt tillfälle att ta över och med god förtjänst driva vidare. Oms: 5 500 000 kr Yta: 500 kvm Hyra: 25000 kr El : 15000 Pris: 750000:- ink Lager
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj