Quantcast
Till salu inom: ”

atg butik till salu göteborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min fina affär p.g.a. av personlig flytt. Lokalen är en bostadsrätt som du kommer att äga den är värderad till 1 200 000:- och med mycket billig hyra och bra läge. Och därför är det lätt att låna pengar då det finns en värdering på butiken. Vi har tobak,glass,godis,tidningar,atg,svenska spel m.m. Ny utrustning sattes in våren 2010 i hela butiken. Väldigt bra provision från ATG o Svenska spel c.a. 500 000:-/år som hamnar i butiken. Omsättning i hela butiken är c.a. 6,5 milj./år. MYCKET BRA PRIS vid snabb affär !!!
ATG Svenska Spel Post GL (väst trafik) Kassagiro Tidningar  Konfektyr m.m Ticnet Ett brett kundnätverk som är en solid grund i verksamheten. En av Göteborgs finaste lägen mitt i smeten! Servar  Göteborgs bästa gågata. Provisioner: 2 miljoner.  Dagskassa: snitt 20.000kr. Lokalens yta: 85kvm Butiken är väletablerad sedan 80 talet. Nyrenoverad 2008. Säljs pga flytt. Hög sekretess så endast seriösa spekulanter! Tel: 0739-606225
Spelbutik, 20 år i branschen, topp 10 i Göteborg. Atg omsättning ca 170.000 kr/vecka. Sv Spel ca 90.000kr/vecka. Dagskassa ca 4.000/dag. Ny spelinredning, digitala budskap mm. Satsat mycket på spel, stora utvecklings möjligheter för tobak-snus och godis försäljning. Pris. 1.1 miljoner eller högsta bud. Bara seriosa köpare med kapital är välkomna. Banker ger inte lån för såna affär nuförtiden så det är bara kontanter som gäller. Vill inte störas av olika spekulanter. Maila eller ringa... Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
VISNING Måndag 7 oktober och Tisdag 15 oktober Hörnbutik med AAA-läge på soliga Olskrokstorget i Östra Göteborgs centrum. Butiken har haft samma ägare i 20 år, som nu ska dra sig tillbaka. Butiken erbjuder Tips och tobak samt tidningar, godis och glass. Ingen ATG och inga paketleveranser 72 kvm med personalutrymmen. Hyra 12 766 kr ÖPPET Vardagar 10-18 Lördagar 10-15 Söndagar11-14 Besvära inte butikspersonalen med frågor. Kontakta Företagsmäklare Ireen Bertilsson som ordnar med visning. 0736-22 00 71 www.rexformedling.se
Godisbutik i ett villa område 5000 hushåll. Ensam med godis utefter en centralgata, två skolor i närheten. Merparten som bor i området är barnfamiljer. Säljes på grund av tidsbrist. För att lyckas med affären så krävs det att man kan prata svenska felfritt. Låghyra bra möjligheter att stanna. Det finns stora chanser att få både ATG och Sv.spel. I dagsläget så har vi både Schenker och DHL. Priset som vi har satt är utan varulager. Endast seriösa köpare alla andra som bara är nyfikna behöver inte ringa.