Quantcast
Till salu inom: ”

villavagn almön säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ombyggd äldrevillavagnAlmöns camping nära till bad med trevliga grannar. Vad som är gjort: Invändigt allt utrivet lagt nya formplywood samt nytt laminatgolv. väggar isolerade med frigolite samt ny pärlspont ny stor altan , tak med plåtisol, samt altan tak med kanal plast, Markis , staket ute kök , Måste ses på plats mycket fin allt utfört av hantverkare med erfarenhet! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer vår fina villa vagn. Den är placerad i den kända kampingen, Almön. En fin o välskött vagn på två rum,ett sovrum med två enkel sängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa, tv och lite andra möbler. Inne i vagnen finns även en liten toalett. Vagnen har en tillbyggd altan där bla köket finns. Den ligger i en enskild och lugn hörna med delvis havsutsikt. All möbler o köksredskap ingår i pricet.
Mysig och fräsch villavagn av äldre modell säljes på almöns camping. Villavagnen är uppfräschad med nya golv,nytt kök och ommålad i vitt inuti. Flera sängplatser och stor altan. Läge bredvid toaletter och kommunens badplats.
Nu säljer vi vårt fina sommarnöje sedan flera år som ligger på Almöns camping. Villavagnen är 9x3 meter och har två separata sovrum, toalett och kök med gemensamhetsyta. På bilden är matplatsen nedbäddad men kan lätt förändras. Vagnen har två ingångar, ett tillbyggt tak och tak över uteplatsen. Vagnen ligger i ett lugnt område med nära till badet.
Villavagn av äldre modell på Almöns camping på Tjörn. Plats: Örgryte 4 För mer information eller visning ring Inge Larsson hem: 031-553622 mob: 070-9220845