Quantcast
Till salu inom: ”

olofsbo camping villavagnar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej. Jag säljer min villavagn som ligger på Olofsbo camping i Falkenberg. Det är en Sunseeker Exclusive, årsmodell 92. Vardagsrum, kök, toalett, två sovrum,- de ena sovrummet har våningsäng och de andra sovrummet har en säng på 120X200 med 2 nattduksbord. Jag säljer villvagnen endast för att jag och min familj har fått tag i ett hus. Villavagnen är i mycket gottskick, inget fattas eller är sönder, allt är på sin plats. Jag köpte villavagnen för 4 år sedan på samma camping och jag stortrivs. Allt som är i och utanför villvagnen , dvs möbler, köksinredning, dynor, krukor osv, allt medföljer den nya ägaren. För 1 år sedan köpte jag ett helt nytt Isabella förtält, som kostade mig 15 000 kr. Alla pinnar och gardiner är i bra skick. DU som köper villavagnen får förtältet helt på köpet! Jag har även betalt säsongsavgiftet för detta året, som ligger på 13 000. Jag har kommit fram till priset 112 000 kr för villavagnen och för säsongsavgiften. Hör av er om ni är intresserade! MVH Jimmy.
Hej säljer nu min fina villavagn pga ändrade familjeförhållanden. Vagnen är 10 m lång och 3, 7 m bred. Den har 2 fina sovrum och ett stort badrum samt ett fint öppet kök vardagsrum. Säljer den inredd men allt som behövs. Villavagnen står på olofsbo camping, en mycket familje vänlig camping med bara 800 m till havet. Vagnen har även en ca 40 kvadratmeter stor altan med grind mycket bra för dej med småbarn och djur.
villavagn på olofsbo camping avgiften betald hela säsongen när till barnvänlig strand endast kontakt via telefon
vagnen är 9x3m finns på olofsbo camping ca 7km norr om falkenberg endast kontakt via telefon
Hej en villavagn avalon säljes vagnen står på olofsbo camping, mycket trevlig vagn nyrenoverad för 3år sedan ring för mer info