Quantcast
Till salu inom: ”

villavagn hafsten säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vagnen har toppenläge med havsutsikt och närhet till bla, lekplatser och servicehus. Vagnen har 3 st sovrum med 6 st permanenta bäddar. Dessutom finns en bäddsoffa i allrummet, perfekt för gäster. Vattentoalett och dusch. Stor inglasad altan Härlig utealtan i sydläge. På campingen finns en rad olika aktiviteter bla tennisbana, beachvollebollplan, boulebana, minigolfbana, pool med vatten rutschbana, gym, spa, kanot och kajakuthyrning, fina vandringsleder, ponnyridning, två restauranger samt matbutik. FLER BILDER KAN FÅS PÅ MAIL VID INTRESSE! 375 000:- eller bud.
Vi säljer vår villavagn eftersom vi ska bygga ny vagn. Den är stor (3 x 8 m) och mycket välvårdad. Har stort kök, matsalsdel med plats för 4, vardagsrum med stor u-formad soffa, sovrum med dubbelsäng och garderober, badrum med "riktig" toalett och handfat. Det finns två saker att anmärka på och det är att det gått sönder ett fönster (som vi plastat) och att mattan i sovrummet är sliten. Vi vräker nu ut denna vagn till ett mycket lågt pris för att vi vill bli av med den fort. Köparen ombesörjer och bekostar all frakt (måste fraktas med lastbil). Vagnen finns idag på Hafstens Camping utanför Torp/Uddevalla. Plats ingår som sagt inte.
Villavagn med allrum,sovrum och toalett. Uterum med allrum dusch och köksavdelning Nytt plåt tak 2012. Plats 414 på lugn återvändsgata. Altan på fram o baksida. Säljes till högstbjudande. Ring eller maila för mer info och bilder. Se mer info på hafsten. se
Villavagn i nyskick från 2009, med exlusivt uterum totalt 50 kvm, stor altan och uppvuxen trädgård. utr. dusch,toa,diskmaskin,värmepump mm. Campingen är öppet året runt och har det mesta så som resturang, spa, gym, vattenrusch och lekplatser.
Hej Säljer nu denna mysiga vagn pga dödsfall i familjen. Ombyggd 2012 med inglasade uterum (kök och allrum) Ny trall på utsidan ny luft värme pump Ca 60 kvadrat boyta Toalett i vagnen men ej dusch Ca 50meter till dusch o wc på campingen fin utsikt över havet. Ring för mer info. MVH Kim