Quantcast
Till salu inom: ”

vinterjacka salt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vinterjacka

Borås
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer här en nästan helt oanvänd vinterjacka från märket Hollies. Har endast använt den två gånger. Fick den i present men modellen passar inte mig så vill därför sälja den. Storleken på jackan är 36 men den är liten i storlek så har man XS-S i storlek vanligtvis (vilket jag har) så passar den perfekt. En stor fluffig pälskrage som är avtagbar tillkommer. Jackan köptes i butiken SALT och kvitto tillkommer självklart. I butik kostar jackan ny 3495 kr men jag säljer min för nu 1700 kr. Vid intresse så maila eller ring!
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Nu säljer jag min fina svarta vinterjacka från märket Hollies. Jackan är i mycket bra skick då jag bara har använt den i 2 månader. Den är köpt på Salt i Kista galleria den 30 november. Den är i storlek 38. Kvitto på jackan finns. Jag köpte jackan för 3799 kr. Nu säljer jag den för 3300 kr. För intresse av bilder eller frågor så nås jag via mailen.
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Säljer min fina svarta jacka från märket Hollies. Den är köpt i slutet av november 2013 och är bara använd i 3 månader och är i mycket fint skick. Jackan har en stor och fin avtagbar pälskrage. Köpt på Salt i Kista galleria för 3799 kr. Säljes för 2700 kr. Den kommer från ett rökfritt hem och kvitto på jackan finns. Så länge annonsen är kvar så finns jackan kvar. Hör av er för frågor eller fler bilder!