Quantcast
Till salu inom: ”

vinterjacka salt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vinterjackor

Nyköping
Vinterjacka

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Hej, jag säljer en lite tunnare vinterjacka med stor päls på luvan samt två pälsbollar på snörena vid luvan. (bild med pälsbollarna finns dock inte) Jag har både kvittot och prislappen kvar. Den är som ny, har använt den endast två gånger. Hör av er på 0700965622! 1 900:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Jag ska nu sälja min fina Hollies vinterjacka som är köpt på Salt! Jackan är helt felfri och så gott som ny, den är bra skick. Anledning till att jag säljer den är för att jackan är för att jag har två andra vinter jackor, hollies jackan är köpt i oktober och är nyligen blivit kemtvättad. Jackan har en jätte fin och jätte fin stor päls(ÄKTA) som ingår när man köper jackan. 2 500:-
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer här en nästan helt oanvänd vinterjacka från märket Hollies. Har endast använt den två gånger. Fick den i present men modellen passar inte mig så vill därför sälja den. Storleken på jackan är 36 men den är liten i storlek så har man XS-S i storlek vanligtvis (vilket jag har) så passar den perfekt. En stor fluffig pälskrage som är avtagbar tillkommer. Jackan köptes i butiken SALT och kvitto tillkommer självklart. I butik kostar jackan ny 3495 kr men jag säljer min för nu 1700 kr. Vid intresse så maila eller ring!
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Nu säljer jag min fina svarta vinterjacka från märket Hollies. Jackan är i mycket bra skick då jag bara har använt den i 2 månader. Den är köpt på Salt i Kista galleria den 30 november. Den är i storlek 38. Kvitto på jackan finns. Jag köpte jackan för 3799 kr. Nu säljer jag den för 3300 kr. För intresse av bilder eller frågor så nås jag via mailen.
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Säljer min fina svarta jacka från märket Hollies. Den är köpt i slutet av november 2013 och är bara använd i 3 månader och är i mycket fint skick. Jackan har en stor och fin avtagbar pälskrage. Köpt på Salt i Kista galleria för 3799 kr. Säljes för 2700 kr. Den kommer från ett rökfritt hem och kvitto på jackan finns. Så länge annonsen är kvar så finns jackan kvar. Hör av er för frågor eller fler bilder!