Quantcast
Till salu inom: ”

anders petter salt o pepparkvarn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Smakar det så kostar det....gäller inte denna gång. Nu smakar det! Säljer högkvalitativa salt och pepparkvarn i solidbok, de är i svart matt finish med rostfria detaljer av märket Peugeot Dessa är helt nya och säljes pga att vi fått två uppsättningar. Så för den som är ute efter stil och funktion så är dessa det ända valet!! Nypris för dessa i butik ligger runt 1400:- Mitt pris endast 800:- Först till kvarn Svarar endast på mail med tel nr. Kan skickas
Hej! Jag säljer ett set med peugeot chateauneuf saltoch pepparkvarnar som är 30cm höga. Helt nya och oanvända. Kvarnarna har en klassisk design. Dem är 30 cm hög, svarta träkroppar och med rostfria detaljer. Kvarnarna har ett så kallat Click-insystem som gör att du enkelt och exakt utifrån sex lägen kan bestämma grovleken på dina malda salt eller pepparkorn. På så sätt kan kryddgrovlekenharmoniera perfekt med maträtten som tillagas. Kvarnarna är försedda med en effektiv malmekanism som möjliggör allt från grovmalet till finaste pulver. Peugeot har sedan 1875 tillverkat de finaste kryddkvarnarna i branschen. Vill du ha högsta kvalitét ska du välja en Peugeot Nypris ca 1600:- Vill ni ha det skickat tillkommer frakt, 85:- som skrymmande inom sverige med posten, 150:- som rek.
Filippa K muggar i fyra olika mönster och färger. Totalt 8st muggar. Inga defekter. 8st för 350:- Stort martiniglas för användning eller prydnad. Mkt läckert och kvalitativt designglas. Utan defekt. 450:- Champagneglas med guld och silvermönster. Utan defekter. 4st för 170:- Salt&pepparkvarn i svart från Zassenhaus i mkt gott skick och utan defekter (sparsamt använda) Ca 25cm höga. 320:- för båda Ring eller maila vid intresse eller för mer info.
Anders Petter salt o. pepparkvarn
Anders petter Salt o Pepparkvarn