Quantcast
Till salu inom: ”

vinterjackor dam åhlens säljes

Ny vinterjacka

Bjuv

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dam skor

Borås
skjortor till dam

Trelleborg

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 44 (L), dam Vinterjacka finnes. OBS passar både killar och tjejer. Det är min gamla jacka, men på bilden är det min sambo som har på sig jackan och den ser jättefin ut på honom (han är 190cm lång) står XXL på etiketten, men kan jämföras med strl 44 i vanlig tabell. köpt på Åhlens City för 4000kr. Etiketten till jackan finns kvar. har bara använt jackan en vinter så den är superfräsh och i toppskick. säljes för 700kr Finns att hämta i Solna. Nås bäst via telefon
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Svart vinterjacka från Everest storlek M. Tål allt! Den är i väldigt fint skick. Säljer den för 700kr. Röd regnjacka från didriksons i storlek 40. Kan använda den vid regn eller vandring, friluftsliv. Nästan oanvänd. Säljer den för 300 kr. Jeansjacka från Åhléns i storlek 36. Helt oanvänd. Säljer den för halva priset, 200kr.
Jackor & Ytterplagg, stl. 36 (S), dam Säljer nu två mycket varma och knappt använda vinterjackor. Den ena är en peak performance i brun färg, som ny 1500kr (nypris på denna är 6000kr) inköpt på NK. Den andra är en figursydd jeansfärgad vinterjacka 600kr ( nypris på denna är 2500kr) inköpt på Åhléns. Säljer även en helt ny metallic rosa i skinnimitation jacka för 300kr.