Quantcast
Till salu inom: ”

vinylsamling säljes

Numark TTUSB

Stockholm
Vinylsamling

Hallands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer vinylsamling, cirka 180 LP och nära 50-talet EP-skivor från framför allt 50- till 1970-talet från blandade genrer. Rock, pop, jazz etc. Original naturligtvis. Skivorna är i överlag i gott skick och legat orörda en längre tid. Kluddade initialer i liten text finns på flertal skivor. Förteckning hittar du här: http://dev.gosys.se/filer/LPEP.pdf LP-skivor listas först, EP följer efter rubrik. Förteckningen kräver Adobe Acrobat Reader för att öppnas. Jag säljer inte enstaka skivor, men kan tänka mig sälja EP- respektive LP-samlingen separat. Säljes till högstbjudande. Hämtas i Karlstad. OBS! Att buda skadar aldrig men fyndjägare och skambudare undanbedes tacksamt.
hej! skall nu sälja av min samling som innehåller de mest obskyra kategorierna samt även där de mest svåråtkomliga examplaren. vi talar här om ca 1200lp skivor. hälften i allsköns blandning och den andra hälften enbart super grails och top copys. funk , hiphop , library är tråden rakt igenom. allt är orginal. fantastisk library plattor och några av de mest svårhittade pärlorna. säljes nu till högstbjudande. har lista på hiphop och library. dock inte på den blandade hälften.
Hej, Säljer min vinylsamling på 453 skivor och som innehåller utöver allt annat följande små guldkorn: - Order odonata vol 1 - T.I.P - Yellow album - spiral trax LP01 som white label - Trance Europe Express - Blå bootleg, acid - Prolekulture - prolekult LP01 box med fem vinyl Säljer allt i ett svep för 12:- skivan. Vid snabb affär kan priser diskuteras.
Jag säljer nu ut min vinylsamling på runt 6-700 skivor, finns garanterat någonting för alla, både vanliga och lite mindre vanliga plattor. Listan fick tyvärr inte plats här, så skicka ett mail om intresse finns, och sen skickar jag listan. Priserna kan vi diskutera fram när jag vet vilka specefika skivor det kan röra sig om. Och till er som tror att vinyl är ett billigare alternativ till cd; Var vänliga och hör inte av er! Detta är samlarobjekt och kan lätt dra iväg i pris om skivan är svår eller om listan på önskade skivor är lång.
Jag säljer nu bort delar av min skiv - och vinylsamling på grund av att jag fallit offer för digitaliseringen av musik. Det är 9 vinylskivor och ungefär 35 skivor. Vinylerna är bland annat Joy Division, The Doors och James Brown (Live at the Apollo för fan, världens bästa platta) och bland skivorna finns allt ifrån Maiden till Primal Scream, Metallica till Pink Floyd och märkliga svenska Indie-försök. Maila för hela listan och lägg ett bud. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.