Quantcast
Till salu inom: ”

virkade juldukar gratis mönster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Audi A4 1,8T Gratis försäkring 1,5 månad Mätarställning: 19999 mil Färg: Silvermet Karosseri: Sedan Info: Nya fälgar och däck, värde 16000kr, Vid köp ingår 45 dagar gratis helförsäkring, ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, Airbag förare & passagerare, Antisladdsystem, Antispinn, C-lås, CD-stereo, Elhissar fram och bak, Elspeglar, Farthållare, Färddator, Komplett ifylld servicebok, Larm, LM-fälgar, Servostyrning, Sidoairbag, Skinnklädsel, Sportstolar, Stereo, Stolvärme fram, Svensksåld, Yttertemperaturmätare Extrauppgifter Märke: Audi Drivhjul: Framhjulsdriven Modell: A4 1.8T Hästkrafter: 149 Hk I trafik: 2001-04-12 Motorstorlek: 1781 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: 199 g/km Färg: Silver
Hej Jag är en hobbyfotograf med fotoutbildning i grunden som erbjuder gratis bröllopsfotografering tills jag skaffat mig mer erfarenhet och en fullständig portfolio. Jag har mycket goda betyg från min fotoutbildning. Jag ägnar er en hel dag och gör mitt allt för att ni ska få de finaste bilderna! Bilderna tas i naturlig miljö, allt enligt era speciella önskemål. Kostnad enbart för bensinersättning och material. Hör gärna av er för mer info och frågor!
Som en del i min utbildning till certifierad hundinstruktör söker jag nu fler hundar och hundägare som är intresserade av kurs i vardagslydnad. OBS! Gratis hundkurs! De praktiska övningarna tränas med belöningsbaserade och positiva metoder Ras- och individ-anpassad träning i små grupper. Med fokus på kontakt och följsamhet, koppelträning, hundmöte och vardagslydnad m.m. Vi kommer starta Måndag den 9:e maj klockan 20.00-21.00. Man får komma på så många tillfällen man kan. De som kommer alla gångerna får en överraskning sista tillfället! Vi kommer att hålla till på en gräsplan i Mölndal. Vid anmälan: Skriv ner ditt namn, hundens namn, ras, kön samt ålder och ditt telefonnummer. BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER!! Först till kvarn gäller! =) Känner du att du är intresserad eller har frågor kontakta mig på mail eller telefon! Varmt välkommen!
Jag säljer en IKEA Saltnes nästan gratis. Anledningen är att i försöket att tvätta bort en fläck blev sängen blöt och började lukta illa. Den köptes för ganska precis ett år sedan och är toppenskick i övrigt. (Nu är den också fläckfri) Kanske slutar den lukta om den får stå tort och varmt en tid. I så fall är det världens kap. Kanske kan den användas som studsmatta för barnen eller annat kreativt ändamål. Jag är bara glad om du hämtar den. Storleken är 120x200 cm.
En parabolantenn från Canal Digital sänkes. Du läste rätt, den är helt gratis! Men, Den sitter högt monterad på vårt hus, nästan 6 meter upp i det blå från marknivå på den västra gavelspetsen. Jag är nu förtiden höjdrädd av mig efter en läskig fallolycka för drygt 3 år sedan. En stege finns dock att hyra på plats för den hågade, endast 100kr per nedmonteringsförsök. När du redan är uppe på stegen och vinglar, parabolen förhoppningsvis lyckosamt nermontrad får du äran att täta igen borrhålet i gavelspetsen efter antennkabeln med bifogat tätningsmedel. Hoppas på svar, annars får den sitta kvar ett tag till.......... Kan således ej skickas.