Quantcast
Till salu inom

"vit eldriven miniscooter gtr säljes"

Butik Täby
Igår

Audi A6 Avant 2.0 TDI PROLI...

158 900 kr
Blocket.se
Idag

Ballingslöv Garderober

2 500 kr
Blocket.se
Kungälv
Igår

Byrå/hylla

650 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Apple Watch Series 6 44mm G...

3 300 kr
Blocket.se
Kungälv
Igår

Byrå

500 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

Badkar från Svedbergs

1 700 kr
Blocket.se
Igår

Vitt matbord / Klaffbord

1 000 kr
Blocket.se
Igår

Sängram Brimens 180cm

1 500 kr
Blocket.se
Igår

Rolex Datejust 36MM

150 000 kr
Blocket.se
Borås
Igår

Stapelbara stolar kontorsst...

50 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Partille

Eldriven Miniscooter GTR - Vit

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Äntligen ett elektriskt lekfordon där ljudnivån inte retar grannarna. Beställ på telefon 042-3110400 eller direkt i vår webbshop på www.motorsweden.se Levereras hem till din dörr på ca 1-3 arbetsdagar. Vi har länge fått förfrågningar om elektriska lekfordon från våra kunder och nu kan vi stolt presentera det allra senaste på marknaden, en helt ny el-Scooter GTI-style. Denna el-scooter klassas som "cykel" enligt transportstyrelsens nya regler vilket innebär att denna scooter får framföras på allmänna vägar samt på cykelvägar. Även i övrigt gäller samma regler som för en vanlig cykel. Passar barn från ca 5 år och uppåt men är stark nog även för mamma och pappa att köra. Väldigt enkel att använda, vrid på nyckeln och gasa iväg. Utrustad men skivbromsar fram och bak för maximal säkerhet. Elens fördelar går inte att bortse från. Slipp hanteringen av hälsofarlig bensin och olja, slipp buller och avgaser, bara vrid på gasen och glid iväg helt ljudlöst. Maxfarten på ca 20km/h gör den lämplig även för de minsta, kan man cykla kan man också köra denna scooter. Nu kan du med gott samvete låta barnen köra runt på gården utan att grannarna störs av oljud eller avgaslukt. Motorsweden är först i Sverige med denna Scooter och den finns inte att köpa någon annanstans. Vi tar till en början endast in ett begränsat antal så beställ din el-scooter redan idag för att inte riskera att stå utan. Vi säljer den nu till ett fantastiskt introduktionspris som ligger långt under rekommenderat marknadspris. Ute i Europa har den redan gjort stor succé och detta väntas nu bli den stora flugan även i Sverige under 2013. *Körsträcka/laddning: Upp till 2 mil med 65kg last och konstant fullgas. Körsträckan varierar beroende på körsätt, förarens vikt, batteriets kondition samt andra omgivande faktorer. *Laddningstid: Upp till 12 timmar beroende på batteriets kapacitet vid laddstart. Motor 36V 350W Start Elektrisk Batteri Lead acid 36V 12AH Toppfart 20km/h Däck 13" Bromsar Skivbroms, fram och bak Vikt 22kg Körsträcka / laddning Upp till 2 mil Laddningstid ca 12h Sitthöjd 53cm
2 990 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Eslöv

Eldriven Miniscooter Vit GTR - 20km/h

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Tänkte nu sälja min Eldriven Miniscooter Vit GTR, som köptes 2013-September-08. Ska bort så orkar inte ha den eftersom jag har ingen användning av den och vill därför sälja den. Där är få skador som repor eftersom jag har trillat med den en gång. Det har inte påverkat den någonting och allt funkar lika bra. Laddaren har eltejp på ena änden som gör att den inte kan vridas och gå sönder. Fått själv lödda ihop där eftersom den är känslig. Andra änden är ett amerikanskt uttag därav leverans fel och därför fått en adapter som kan användas till hela Europa. Annars är den i perfekt skick och är en bra julklapp till ett barn som önskar sig ett fordon till jul. Toppfart: 20km/h Max last: 65kg Vikt: 22kg Sitthöjd: 53cm Däck: 13" Laddningstid: ca 12 timmar Körsträcka: ca 2 mil Körtid: ca 50 minuter Medföljer: Manual ( Engelsk ) Laddare Lite verktyg 1 extra fordonssäkring (*Som ni kanske ser på filmen så kör jag inte på max fart eftersom jag filmade med min iPhone och vill inte tappa den.*) Extra information från där jag beställde den ( http://tinyurl.com/Miniscooter-vit-gtr ) : Denna el-scooter klassas som "cykel" enligt transportstyrelsens nya regler vilket innebär att denna scooter får framföras på allmänna vägar samt på cykelvägar. Även i övrigt gäller samma regler som för en vanlig cykel. Passar barn från ca 5 år och uppåt men är stark nog även för mamma och pappa att köra. Väldigt enkel att använda, vrid på nyckeln och gasa iväg. Utrustad men skivbromsar fram och bak för maximal säkerhet. Elens fördelar går inte att bortse från. Slipp hanteringen av hälsofarlig bensin och olja, slipp buller och avgaser, bara vrid på gasen och glid iväg helt ljudlöst. Maxfarten på ca 20km/h gör den lämplig även för de minsta, kan man cykla kan man också köra denna scooter. Nu kan du med gott samvete låta barnen köra runt på gården utan att grannarna störs av oljud eller avgaslukt. Körsträcka/laddning: Upp till 2 mil med 65kg last och konstant fullgas. Körsträckan varierar beroende på körsätt, förarens vikt, batteriets kondition samt andra omgivande faktorer. Laddningstid: Upp till 12 timmar beroende på batteriets kapacitet vid laddstart. Prutat och klart! Har ni några frågor så SMS:a eller mejla mig dygnet runt. Annars kan ni ringa mig mellan 15:00-22:00. Mvh Marcus Jönsson Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 500 kr
Blocket.se

Miniscooter Vit GTR - Eldriven

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Eldriven miniscooter Yamaha Edition som klassas som cykel. Passar barn från ca 5 år och uppåt men är stark nog även för en vuxen. Toppfart 20 km/h. Motor 36V 350W. Däck 13". Vikt 22 kg. Sitthöjd 53 cm. Nypris 2.990 kr. Bakdäcket är defekt och behöver åtgärdas.
700 kr
Blocket.se