Quantcast
Till salu inom: ”

vitt halvmånebord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Servis

Malmö
Servis

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Billybokhyllor i vitt med vitrindörrar. Fint skick. En som är 40x200 cm och en som är 80x200 cm. Den smala 250 kr och den breda 400 kr. - SÅLDA Smalt och sött egentillverkat skåp i vitt med texten "Secrets de Cuisine" - "kökshemligheter". Ca 35 cm brett och 180 cm högt med hyllplan inuti. Står på möbeltassar. Pris: 200 kr. 2 st halvmånebord gjorda av ett stort bord. Fästes i vägg med vinkeljärn. Mycket vackra. Pris: 400 kr/st. Inget skickas, utan allt hämtas 2 mil nordost om Kalix.
Säljer nu ett av mina två halvmånebord. Jätte fint, vit målat i trä. Har varit ett vanligt runt bord som är delat, edentiskt med bordet på bilderna! Otroligt populära just nu. Jätte fint och smakfullt att ha mot en vägg! H - 75cm L - 110 cm D - 55 cm 1000kr - men vi kan diskutera priset vid en snabb affär! vill bli av med det så fort som möjligt, då det inte finns någon plats för två bord hos oss :) Mejla gärna för mer info!
På grund av flytt tvingas jag sälja detta exklusiva bord som är specialdesignat. Det är ett halvmånebord i vitt trä med en shabby-chic stil. Längst bordet är 2 latinska texter handskrivna av en utbildad, välkänd dekoratör. Den ena texten lyder "Amor vincit omnia" (kärleken övervinner allt) och den andra texten är: "Ab imo pectore" (av hela mitt hjärta). Texten är skriven i kursiv med grå text. Mått Höjd 75cm Bredd 117cm Djup 59 cm Pris 800kr
Vackert bord i vitt. Halvmånebord med 90 cm bredd, 45 cm djup, 75 cm högt. Låda! Nytt och fint bord! Fynda nu! Lundbygatan 2 i Visby. Om företaget Finansering via Svea Ekonomi upp till 48 månader även fakturering är möjligt. Vi samarbetar även med Wasa Kredit för delbetalning. Vi ordnar med hemkörning inom Gotlands Län.
Soffan har måtten 150 x 200 cm utfälld. Sittdjup på 60cm. Madrassen är 11 cm tjock. Klädseln går att tvätta men pga. liten tvättmaskin så har jag valt att inte göra det. Två fläckar som är knappt synliga, går att få bort i tvätten. Knappt använd. 1500kr högsta bud Vitmålat halvmånebord med fästen att fästa i väggen. Måtten är 55 x 110 cm 350kr eller högsta bud Ring gärna inte utan skicka sms eller mail då jag jobbar konstiga tider.