Quantcast
Till salu inom: ”

vitt porslin för porslinsmålning säljes

Vagnar

Helsingborg
Skinnsoffa

Västerås

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Buchardt S400

Västra Götalands län
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mamma har flyttat in på ett äldreboende och kan inte ta med allt detta material som hon sparat genom åren. Det är mycket saker förporslinsmålning men framförallt massor av vittporslin i olika former. Tallrikar, koppar, plattor, vaser, olika porslinsfigurer mm som är omålat. Nyvärde för allt säkert mer än 30 000 kr. Vi ser gärna att en konstförening eller en riktig porslinsmålningsentusiast köper detta. Senast lördag 7/2 måste det vara borta! Det går bra att lägga bud på delar men inte enstaka grejer. Eller högstbjudande
Vitt porslin till porslinsmålning (nypris ca4000:-) säljes för halva priset.
Vitt omålat porslin enligt nedanstående bilder avsett för porslinsmålning säljes. Säljes enbart tillsammans och priset gäller för samtliga objekt på de 5 bilderna nedan. Du som är intresserad får gärna höra av dig om det är något som är oklart. Priset kan diskuteras. Kontant betalning vid avhämtning ca 2 mil väster om Växjö. Skickas inte.
Vitt porslin och en del färger säljes pga flytt. Paketpris , delas ej. Nypriset för ca 15 år sedan var 1200kr. Säljes för 450kr. Skickas ej!
Vitt porslin och en del färger säljes pga flytt. Allt nytt. Paketpris, delas ej. Ny pris för ca 15 år sedan 1300kr Säljes för 500kr Skickas ej.