Quantcast
Till salu inom: ”

volvo 240 bakrutejalusi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag måste tyvärr sälja min ögonsten och trotjänare pga. tidsbrist. Den är avställd och obesiktad. Dåliga sommar och vinterdäck. Ingen besiktningsrost så vitt jag vet, den är hel och fin i golvet. Går bra i motor och växellåda, original B21+M40. Dålig förarstol. Kopplingen är bytt för ca 1000 mil sedan. Drag. Kupéfläkten går tyst och fint. Bromsar behöver en översyn då den stått i ca tre år. Bakrutejalusi. Bilen har fläckar av rostskyddsprimer lite överallt då någon tidigare ägare slipat ner rostfläckar och målat över. Detta är vad jag kommer på att skriva just nu men har säkert glömt att nämna något. Ring för mer info. Kontaktas via telefon. Fler bilder kan skickas (efter inledande kontakt via telefon). Jag vill helst sälja till någon som tar hand om bilen och bevarar den i originalskick då det börjar bli rätt få original Volvo kvar från 70-talet, särskilt när det gäller 240 och i synnerhet -75:orna. Priset är förhandlingsbart till den som vill göra det.
Delar enligt bild, säljes tillsammans. Förgasare förgasarverktyg Ekonomiplåt Amazon kombi rullbälten . Bakrutejalusi 240 kylargrill 240 Instuktionsbok Obs! Hjulen och hjultillbehören Ingår ej! Kontaktas endast via telefon
Nu är det dags att sälja trotjänaren p g a köp av ny bil. Det är en Volvo 244 som har fungerat bra under hela tiden jag och den förra ägaren har haft den. Den har gått 18*** mil men om man fortsätter sköta om den bra så har den många år kvar att rulla. Kamrem, spännrulle, generatorrem och servorem är bytt vid 17400 mil. Olja, oljefilter, bränslefilter, bromsslangar fram och handbromssats är bytt i april innan besiktningen som fick u.a. Skatten är betald i juni. Sommardäck på Volvo turbo fälgar och vinterdäck på plåtfälgar. Finns även tre bra Volvo turbinfälgar och en dålig om man vill ha. Det sitter ett sport-avgassystem av märket Simons på och originalsystemet följer med. Den har även bra högtalare av märket Gas och stereo följer med om man behagar betala lite extra. Finns även en bakrutejalusi som följer med om man vill. Den har lite rost men det är ju en gammal bil så det är förståeligt. Den har även en liten buckla vid bakre skärmkant, men detta är dock inget som man lägger märke till vid första anblick. Pris: 12000 kr med viss prutmån! Maila gärna först. men är det något du vill veta direkt så går det självklart bra att ringa mig.
2 st bakrutejalusi till 240 1500 kr/st, 1 st vinge med bromsljus passar 240 och 940 1500 kr, 1 st vinge, vet ej vilken bil den passar 300 kr, 2 st vindavvisare passar till 245 och 745 1000 kr/ st. OBS svarar ej på mail och sms.
Bakrutejalusi till Volvo 240, fint skick! Svåra att få tag på! Ring för fler frågor!