Quantcast
Till salu inom: ”

volvo b20 steg 3 topp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu är min amazon till salu. Hade stora planer för bilen när jag köpte den men ha fått inse att min tid inte räker till. Därför söker den nu ny ägare. Däck och fälg är i bra skick! Märket är cragar och storleken 15" Motorn är en B20 som är borrad 21"50 med en steg 3topp. Dubbla SU och en K-kam. Bakluckan öppnas mekaniskt inifrån. Framstolarna är utbytt till sportstolar och bak är det orginal svart skin. Växellådan och bakaxeln är orginal. Rost finns in skärmkanter bak och på framdörrrana. De va väl bilen i stora drag men undra du över något så tveka inte o ring för mail kommer inte att besvaras. Vid snabb affär har jag en del reservdelar som följer med.
Volvo Amazon 1966:a Besiktad den 8/10-2011 med blanka papper. Går bra i motor och låda.' Sitter en B20 borrad till 2,1L med steg 3 topp med en vassare kam och dubbla stromberg. Motorn är nyligen renoverad för ungefär 100 Mil sedan. Så allt i motorn är nytt. Bilen är inte en orginalbil men medföljer en massa delar. Fälgarna som sitter på passar för att det sitter specialgjorda spacers som gör att dom passar. Och en hel del mera. För med frågor ring eller maila. Kan tänka att byta med en biligare Jänk typ dart eller något sånt. Billigare vid smidigare affär dock inga skambud.
Nybesiktad idag (2012-07-27), skattefri och rullar i 2 år till. Motor: Borrad B20 till 2,1, ny R-kam med ståldrev, steg 3 topp med dubbla fjädrar, lättat svänghjul, renoverade SU med KD-nålar ca 140 hk. Har gått ca tusen mil sen renoveringen. Plåtrenoverad, lackad och rostskyddad för ca 4 år sen. Penta fälgar och RC-stolar. Orginalstolarna finns och div delar kan medfölja ex. växellådor och motordelar. För mer info går det ringa, maila och sms. Ev prut vid snabb affär!
Topp 3000:-,Insug 600.-Tele 0703184666
Volvo B20 som är borrad till 2,1 L med steg 3topp, KG 5 kam. extraktor, lumenition tändning och insug till dubbla 45:or... folkrace, busbil