Quantcast
Till salu inom: ”

volvo b20 marin säljes

Volvo s70

Ludvika

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Volvo v70

Grums
Div. broms

Herrljunga
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Ska nu sälja min båt som jag aldrig får tid att göra klar. Det är en plastbåt tror jag. Jag köpte den för att göra i ordning, byta alla stolar, soffor och motor men tiden finns ej. Ratt och gasreglage finns men inga stolar eller soffa, har haft den i vattnet och den flöt på riktigt bra. Motorn är utplockad för renovering. Det är en inombordare volvo B-20 marin. Med på köpet fås också 2 st volvo B-20. Så du får alltså en båt plus 3st volvo B20 motorer.Med skickas också nya packningar mm, allt är isär monterat. Har du lite tid över sätt ihop allt och gör den snygg!! Jag vill helst sälja båt och motorer ihop men är priset det rätta så kanske jag kan sälja bara båten eller bara motorerna. Ring för mer info. PRIS: BUD Alla delar som är på bordet plus delarna i kartongerna ingår till motorerna! OBS: båt trailer medföljer ej!!
Hej. Har en smuggler 17 med en nyrenoverad b20 marin motor som gått ca 30 timmar efter renovering. På det sitter det ett volvo penta 270 drev. I fören sitter det en fast tank på 40 liter och finns även gott om stuvnings utrymme. I båten sitter det två skinnstolar av sportigare modell och en skinnsoffa, man sitter bekvämt 5 stycken i båten. Första bilden med kapellet på är när båten köptes (skitig) Ingen förvarings plats båten måste bort. Priset är fast och prutat och klart.
2 st lanternor hella topp/akter 50:-st johson hydro electric drive gashandtag med vire 250:- vp propeller 14x18 lite skadad 250:- vp b20 generator sev marchal 500:- vp b20 bröstkåpa med pump 500:- vp tempmätare 50:- impellerpump obj. johnsonpump sweden 150:- 2st tändlås / nyckelströmbrytare på platta med lampor 100:- vdo varvräknare 50:- kompass 50:- 52mm instrument vacum oiltemp oil water fabrikat sw 50:-st penta marine 2st nya oljetryck 50:-
Volvo Penta Marin med stål drev. Endast per telefon. lånad mail.