Quantcast
Till salu inom: ”

vw bubbla cab säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Perfekt sommarbil som syns! Bilen är i bra skick Nybesiktad till 2013 Skattebefriad Billig försäkring Plats för 4 personer Suflett finns behöver bara sy fast en ny ruta Bara att tuta och köra 1300cc motor i bra skick Kan ordnas billig frakt söderut! Mycket prisvärd bil men eftersom jag inte hinner använda den så är det bättre nån annan får njuta av den Ev. byte bil eller skoter både billigare eller dyrare Finns kvar så länge annonsen gör det
hej har nu insett att jag inte kommer hinna med att göra klart denna bil det är en vw bubbla cab från 1967 den är tyvär hemma cabbad men är reggad som cab i papperna och med öppningsbara dörrar bilen är i delar men tror att alla delar finns förutom inredningen jag har komplett nya golvplåtar till den och bara dom kosta 2500:- jag vill ha 3000:- för den bilen finns i skutskär och ska ni pruta så kan ni komma titta på bilen innan steve 073-7567701
Jag säljer: motorer växellådor dörrar skärmar massor av motordelar Finns mycket mer! säljer även flera bubblor Nerplockad 69 cab 65 special motor, aldrig rost lagad 74s bubbla med ny motor med flera. Ring för mera info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En fin golf cab som är svensksåld, bytt golv och trösklar. Bra däck med lättmetalfälg. Röd med vit cab o svart inrede. Ny stereo. Bilen är orginallack och helt inrede. Vi har ägt bilen i ca 10 år. Den är inte bes. nu men ska inte vara några problem med att få igenom den . Förvarad i varmgarage. Finns några bubblor i lacken och har varit så sedan vi köpte den. (besiktning får köparen stå för) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan! Vw bubbla i mycket fint skick årsmodell : 1967 skattefri , besiktad till juni 2015 utan några anmärkningar. Godkänd att köra utan bälte . Nyrenoverad för ca 60000kr in och utvändigt. Motorn och växellåda är i toppskick. Motorn har rullat ca 30mil efter renoveringen. har mest stått i varmt garage. , helt nya sommardäck på samt fälgar . Pris kan diskuteras vid snabb o smidig affär. 50.000 kr eller bud !