Quantcast
Till salu inom

"gammalt takräcke vw bubbla säljes"

Umeå
Idag

Takräcke i30

1 000 kr
Citiboard
Västerås
Igår

TIDNINGS BORD

150 kr
Citiboard
Helsingborg
Igår

Katt 5 månader

500 kr
Citiboard
Örebro
Igår

Gammal skolbänk

100 kr
Citiboard
Örnsköldsvik
Igår

Trasig mobil

2 400 kr
Citiboard
Söderköping
Igår

Silver smycken

250 kr
Citiboard
Falun
Igår

Antikt bord

500 kr
Citiboard
Landskrona
Igår

Lekställning Jungle gym säljes

800 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Veterantakräcken

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 19 dagar
Hej! Vi har två takräcken att sälja. Det gråa har suttit på en gammal VW bubbla och det blåa passar troligen också till en VW,men där är vi inte riktigt säker. Bägge är i bra skick. Endast lite ytrost på det gråa,men är lätt att putsa bort om man vill. Träribborna är hela och riktiga. Har alltid förvarats inomhus. Pris: 450:-/st. eller 800:- för bägge. OBS! Skickas ej! Tel: 0612-23172 eller 0705400172
450 kr
Blocket.se

Takräcke VW bubbla

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Ett takräcke modell gammal men i mycket bra skick. De är lite rundad och följer takformen på en volkswagen bubbla (som den satt på när jag köpte den) Den vilar på 4 gummiklossar på taket och takräcket sitter fast med 2 spännare på sidan. Längst upp på takräcket sitter små krokar för att sätta fast skidor med fjädrar (fjädrarna följer med) Passar säkert andra bilar också Fast pris 1500:- Vill inte byta! Mail läser jag varje dag, telefon besvaras direkt.
1 500 kr
Blocket.se

Takräcke veteranbil

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Säljer ett takräcke som kommer från en gammal VW bubbla från 50-talet. Takräcket är i mycket bra skick. Det vilar med 4 gummklossar på biltaket och låses med en klammer på varje sida i takkanten. trä är i bra skick. Det finns även några fjädrar som kan sättas fast i ögglarna på takräcket för att frakta skidor. Det här takräcket satt på en Volkswagen men passar säkert andra veteranbilar också.
1 500 kr
Blocket.se

Gammalt takräcke

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Ett gammalt takräcke i fint skick som suttit på en VW Bubbla. Ring för mer info! Lånad mail!
800 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Askersund

Vw 1200 -67 "standard"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Säljer ett av mina objekt pga tiden räcker ej till allt. En styck vw typ 1 -67 "standard" i från början. 1200, trumbromsar runt om, stora fembults delningen, långa drivaxlar, litet innertak (bra skick). Breddade plåtisar bak. Dubbla sänksatser i framvagn, takräcke med tillbehör, cosmic-ratt, vit gammal TMI galoninredning, retuschade fläckar är en passagerare som ej ingår:-). Medföljer org listfria paneler inv, motorlucka -67. Är körbar men ej bes. Det mesta funkar. Går bra på väg men bromsar behöver justeras. Kräver en del svetsjobb. Rost i värmekanaler och golvhalvor. Säkert på fler ställen, men vid köp ingår en tom bra reservkaross med platta på hjul -66 (delat i nuläget) i bra rostmässigt skick. Priset då? 12000kr för hela rasket. Har haft bilen i 10 år själv. Ett perfekt utgångsobjekt för en ratlooker då all såkallad lackering utvändigt är kass. Ring eller sms:a helst, kollar sällan mailen. Har semester men även sovande småbarn nattetid ;-) Skickar inte en massa bilder, rost vet väl de flesta hur det ser ut ändå. EJ BYTE! Telefonprut är inte aktuellt. Bubbla, bagge, typ ett, råtta, rat.
12 000 kr
Blocket.se