Quantcast
Till salu inom: ”

wacom intuos begagnat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Overall

Falun
Onkyo M-5890
F
Skåne län
Emotiva XPA-200
F
Skåne län
Kjol st. 46

Norrköping
Audionet  AMP I V2
F
Skåne län

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu min underbara Wacom Intuos 3 ritbräda. Den är nästan helt oanvänd. Jag köpte den när jag jobbade med en likadan och har endast prövat den två gånger. Tanken var att jag skulle börja "rita på datorn", men eftersom jag är helt obegåvad och uppenbarligen oengagerad så säljer jag vidare den till nån som förtjänar den bättre. Storleken på ritytan är lite större än ett A4, vilket ger en riktigt bra naturlig mappning till de flesta datorskärmar. Drivrutinerna är fenomenala då man kan konfigurera allting precis så man vill ha det! Arbete i Adobe Photoshop, Corel Painter och Adobe Illustrator blir grymt mycket bättre och roligare med en Wacom. Originalförpackning och alla tillbehör ingår självklart. Specifikationer: Rityta: 230.6 x 304.8mm (9" x 12") Storlek: 439.5 x 340 x 14mm (17.3" x 13.4" x 0.6") 8st programmerbara knappar 2st touch strips 1024 trycknivåer 0,25mm noggrannhet http://www.wacom.com.my/price/intuos3/intuos3_A4.html
Wacom Intuos 4 Medium Extremt sparsamt använd ritplatta från Wacom säljes. Har endast använt den vid 2 tillfällen, så det är skam att kalla den begagnad. Info: Wacom Intous 4 Medium. Ritytan är lite mindre än ett A4. Medföljer Penna, Original Kartong samt alla tillbehör. Allt i extremt bra skick. Detta är bästa, mest precisa ritplattan för personbruk som går att få tag på i princip. Kan tänka mig att gå ner någon hundralapp vid snabb affär. Nypris ligger runt 3100-3500 fortfarande och denna är så gott som ny. Maila eller ring för mer info ang. betalning. Kan skicka via post eller avhämntning.
Hej, Jag säljer nu min gamla Wacom Intuos 3 Large platta inkl. penna och mus p.g.a. tidsbrist. Jag har haft den i några år nu och tagit väldigt väl hand om den. Allting är i så gott som nyskick och 100% fungerande just pga tidsbrist. Jag under kontorstid rekommenderar jag er att mail:a då jag sällan har tid att svara, kvällstid går det dock normalt bra att ringa.
Hej, Jag säljer min gott som nya 'Wacom Intuos 4 Medium' då den bara ligger i kartongen och aldrig används. Då jag endast använder en liknande på jobbet har min egen inte använts mer än en gång och bara ligger nu i kartongen hemma. Alla originaltillbehör, papper, sladd mm medföljer i kartongen. Nypris ligger justnu på 2750kr, mitt pris är 2000kr prutat och klart. Finns att hämta på Gärdet/Stockholm.