Till salu inom

"wacom intuos begagnat säljes"

Emmaboda
Idag

Hallbyrå sideboard fåtölj r...

300 kr
Blocket.se
Butik Örebro
Idag

Panasonic DC-GX9 - 569 expo...

3 999 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Äkta Retro korgmöbler, hopf...

300 kr
Blocket.se
Idag

Mim Variocage Large

1 300 kr
Blocket.se
Enköping
Idag

Seat Leon Cupra 3/5 dörrars...

8 500 kr
Blocket.se
Butik Upplands-Bro
Idag

BMW 320 d xDrive GT Grand T...

194 900 kr
Blocket.se
Haninge
Idag

Massivt bord, stolar, kista

1 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Idag

Tryckkokare Tefal Secure Ne...

400 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Datorer  ·  Lund

Wacom Intuos 3 A4 ritplatta (oanvänd)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag säljer nu min underbara Wacom Intuos 3 ritbräda. Den är nästan helt oanvänd. Jag köpte den när jag jobbade med en likadan och har endast prövat den två gånger. Tanken var att jag skulle börja "rita på datorn", men eftersom jag är helt obegåvad och uppenbarligen oengagerad så säljer jag vidare den till nån som förtjänar den bättre. Storleken på ritytan är lite större än ett A4, vilket ger en riktigt bra naturlig mappning till de flesta datorskärmar. Drivrutinerna är fenomenala då man kan konfigurera allting precis så man vill ha det! Arbete i Adobe Photoshop, Corel Painter och Adobe Illustrator blir grymt mycket bättre och roligare med en Wacom. Originalförpackning och alla tillbehör ingår självklart. Specifikationer: Rityta: 230.6 x 304.8mm (9" x 12") Storlek: 439.5 x 340 x 14mm (17.3" x 13.4" x 0.6") 8st programmerbara knappar 2st touch strips 1024 trycknivåer 0,25mm noggrannhet http://www.wacom.com.my/price/intuos3/intuos3_A4.html
3 000 kr
Blocket.se
Datorer  ·  Skövde

Wacom Intuos 4 Medium Ritplatta

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Wacom Intuos 4 Medium Extremt sparsamt använd ritplatta från Wacom säljes. Har endast använt den vid 2 tillfällen, så det är skam att kalla den begagnad. Info: Wacom Intous 4 Medium. Ritytan är lite mindre än ett A4. Medföljer Penna, Original Kartong samt alla tillbehör. Allt i extremt bra skick. Detta är bästa, mest precisa ritplattan för personbruk som går att få tag på i princip. Kan tänka mig att gå ner någon hundralapp vid snabb affär. Nypris ligger runt 3100-3500 fortfarande och denna är så gott som ny. Maila eller ring för mer info ang. betalning. Kan skicka via post eller avhämntning.
2 500 kr
Blocket.se
Datorer  ·  Stockholm

Wacom Intuos 3 Large mouse+pen

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Hej, Jag säljer nu min gamla Wacom Intuos 3 Large platta inkl. penna och mus p.g.a. tidsbrist. Jag har haft den i några år nu och tagit väldigt väl hand om den. Allting är i så gott som nyskick och 100% fungerande just pga tidsbrist. Jag under kontorstid rekommenderar jag er att mail:a då jag sällan har tid att svara, kvällstid går det dock normalt bra att ringa.
2 000 kr
Blocket.se

Wacom Intuos 4 Medium

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, Jag säljer min gott som nya 'Wacom Intuos 4 Medium' då den bara ligger i kartongen och aldrig används. Då jag endast använder en liknande på jobbet har min egen inte använts mer än en gång och bara ligger nu i kartongen hemma. Alla originaltillbehör, papper, sladd mm medföljer i kartongen. Nypris ligger justnu på 2750kr, mitt pris är 2000kr prutat och klart. Finns att hämta på Gärdet/Stockholm.
2 000 kr
Blocket.se

Wacom Ritbord Intuos 5 medium

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer nu min Wacom Ritbord Intuos 5 medium, endast använd under cirka 15 min. Retuscherar mina bilder på resande fot och att ta med ritplattan överallt blir för knepigt helt enkelt. Orginalskick, kartong och allt. Ett fantastiskt redskap för den som tex vill retuschera sina bilder eller skapa bilder med ritpennan. Levereras med Intuos5 pen Wacom Grip Pen Ställ för penna Tio ersättningsspetsar (5 st standard-, 1 st flex-, 1 st pensel-, 3 st hårda filtspetsar) Verktyg för spetsbyte Färgringar för identifiering av olika pennor 2 meter USB 2.0 kabel Snabbstartsguide Installations CD (Hämtas/Lämnas i Stockholms innerstad eller runt söder)
1 900 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj