Quantcast
Till salu inom: ”

walther ssp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, jag ska nu sälja min Walther SSP cal.22., den köpte jag ny för drygt 1,5 år sedan för ca 18.000 kr vill jag minnas. Jag säljer den komplett med väska och allt samt med ett 5 skottsmagasin och med ett 6 skottsmagasin, kolven är i storlek medium och den är inte filad eller karvad på. Jag har skjutit max 3,000 skott med den. Finns för provskjutning i södra Stockholm. Pistolen har aldrig strulat utan fungerat riktigt bra dom gånger den använts. En pistol med unika skjutegenskaper, rekylen är mycket liten trots den låga vikten tack vare walthers unika rekyldämpare. Vikt 970g, Piplängd 153mm, Siktlängd 220mm. OBS! Vapnet kräver licens och alla oseriösa kontakter vidarebefordras oavkortat till polisen.
Hej, Säljer nu min precisions skjutande Pistol. Fläckfritt NySkick. Fler bilder och info fås via mail. Till detta följer det med ammunition- Eley Sport, ca 4300 skott. Jag säljer endast till seriös person. Detta vapen kräver Licens. Du som är intresserad SKA vara lämplig för innehav av denna typ av vapen och SKA ta med bestyrkande dokument som visar detta från polismyndigheten, tillståndsenheten. Har du inte dessa papper klara behöver du inte kontakta mig.
Hej! Ska nu sälja min Walther SSP cal.22. M-Kolv Pistolen är i ett mycket fint skick och 2 magasin, en väska och en extra pipvikt till pistolen ingår i priset. Vapnet är licenspliktigt! /Madeleine
säljer en raritet en lgm-1 tillverkades endast under 1 år,fint skick med vacker stock i valnöt.drivkälla ssp helt rekylfri och extrem jämn utgånghastighet.komplett med diopter och vapenfodral.nya packningar i ventilen.dryfire mekanism gör att du kan skjuta av utan att ladda.modellen har vunnit os ett flertal gånger. kan skickas mot postförskott. licensfri.
Walther SSP, M-kolv, 2 magasin och väska och en extra pipvikt. Vapnet kräver licens!