Quantcast
Till salu inom: ”

walther luftgevär säljes

Luftgevär

Halmstad

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

har ett hatsan at44 cal 25 den långa nyare varianten med lothar walther pipan och trä stock ,singel altså inget maggasin denna finns det öppna riktmedel på det är inte med i original utan extra till köpt säljes i 10 j altså licensfritt utförande säljes bara till folk med leg som kan visa att dom e 18 år fylda eller i målsmans sälskap luftgevär ,pcp , vill ha 4000:- för den + ev frakt
Ett kanonbra luftgevär inkl kikarsikte och skott till rikitgt bra pris! Hatsan modell 33 kommer från en av Turkiets äldsta vapenfabriker och har en klassisk svart design med kolv av slagfast plast. Brytpipa. Kaliber 4.5mm. Fullvuxen modell på 105cm. Vikt 2.6kg. Utgångshastighet 200m/s (maximal licensfri prestanda). Levereas tillsammans med Walther kikarsikte 4x32 inkl fästen samt 500skott. Begränsat antal så först till kvarn gäller. Ord: 1844kr NU: 1495:- Vi är ett postorderföretag som kan leverera till hela Sverige! Vi bjuder på frakten! Vi har även en butik i Borås där det går att handla över disk -välkommen!
Prisvärt kikarsikte som gör skyttet både roligare och bättre. Komplett med 9-11mm "see thru" fästen som passar våra flesta luftgevär. Kikarsiktet har 4 gångers förstoring och 32millimeters frontlins. Riktmedlet är ett hårkors (modell Reticle 8). Stryktålig konstruktion i aluminium med Walther logon ingraverad baktill. Förstoring 4X Objektivdiameter 32mm Vikt 350g Tubdiameter 1"(25,4mm) Totallängd 290mm Justering 1/4" M.O.A Turret Låga Riktmedel Reticle 8 Coating Ytbehandlade linser Hölje Aluminium Ögonavstånd 80mm Fästen Ingår. 9-11mm HighPower Finesser "See thru" fästen Konstruktion Aluminium
Hej. Bra luftgevär för träning och tävling säljes. 4500 inskjutna kulor medföljer samt en del verktyg och tillbehör enligt bilderna. Ingår även en hård väska för transport. Geväret är inte mycket använt sedan senaste servicen. Luft-tuben är giltig till 01/2020. Vänligen hör av er om ni undrar något. Det går också att ring på 0122-41046. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Luftgevär till salu (Aluminium) Walther LG300 Alutech blå Tävlat en säsong, i skick som ny. Koffert med tillbehör ingår komplett.