Quantcast
Till salu inom: ”

y-stol kopia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi säljer våra underbara Y-stolar i svartmålad ek med naturfärgat snöre i sitsen. Två av stolarna har några mindre skavmärken på karmen men det går enkelt att fylla i med lite färg om man så önskar. Nypris för stolarna är 8475:-/styck, men pga de små märkena säljer vi dem för i stort sett halva priset, 8500:- för båda, eller 5000:- styck. Stolarna är tidlöst vackra i sin form och väldigt sköna att sitta i. OBS att dessa inte är kopior utan äkta Y-stolar, tillverkade i Danmark. Finns att hämta i Örgryte.
4 stycken replicas/kopia av Hans J. Wegner Y Stol/Wishbone Underbart utformad i stil med den ursprungliga design från 1952, CH24. Wegner hjälpte till att etablera Danmark som en internationell ledare i modern möbeldesign, och detta är en av de stolar som hjälpte honom att göra det. Ibland kallas den för "Y Stolen " Svart lackad massivt trä med svart snörsits. Stabilt byggda. Jag har 8 stycken så antal kan diskuteras. 1400:-/st. skickas ej, finns i Nacka/Älta Mått: bredd 57cm * Djup 54cm * Höjd 73cm. sitthöjd 42.5 cm.
Bild 1 bordslampa längd 48, diameter 43. Har ett litet märke ovanpå där stenblocket skavd, annars fungerande och i gott skick. 400 kr Bild 2 50-tal fåtölj/ stol, märke Engen Örkelljunga i original tyg, trä är troligen teak eller ek, i mycket gott skick 600 kr Bild 3 Y-stol eller CH24 som den också kallas. 3 st kopior, 2 st 100kr st ostadiga och vickar där av priset, den 3:e stolen är armstödet är trasigt men går att limma bortskänkes. Finns att hämta i sickla
6 st Wegner Y-stol/CH24 replikor/kopior, tillverkade av behandlad bok och naturflätad sits säljes. Ingen skillnad från original förutom att de saknar stämpel under. Stolarna är helt nya och aldrig använda. 2500 kr styck.
Hans J Wegners Y-stolar kopior eller äkta billigt.